Zažiga

4 Zažgi

Prenesi v

Volčiči "prepotovali" Slovenijo

1
Tjaša Dernikovič 19.07.2010
Škocjanske jame, češnje, plaža, igre z vodo, ogled konjev, planšarski zajtrk, prekmurska gibanica, urjenje moči, … Vse to je le nekaj utrinkov z letošnjega tabora volčičev Cerknica 1, ki smo ga preživeli v Trnju pri Pivki.
Skupinska slika Skupinska slika (Avtor: Tjaša Dernikovič)

Ker je Slovenija zelo lepa dežela, smo se odločili, da jo celo »prepotujemo« na našem poletnem taboru. Tako smo bili vsak dan tabora v eni pokrajini.

Za začetek našega potovanja smo obiskali Škocjanske jame, ki so nas navdušile s svojo lepoto. Drugi dan smo podoživeli Primorski svet, posladkali smo se s češnjami, imeli smo igre z velikoooo vode in si ogledali Islandske konje. Naslednji dan nas je na mizah presenetil planšarski zajtrk, po katerem smo se podali na pohod po okoliških hribih. Po večernem ogledu filma Kekec, pa smo zares dobili občutek, da smo na Gorenjskem. Četrti dan smo bili že pravi Prekmurci, saj smo si čisto sami spekli prekmursko gibanico. V nekaterih volčičih pa smo odkrili pravi kuharski talent. Za zadnji dan pa nam je ostala Notranjska. Ogledali smo si Petelinjsko jezero, ki ga žal ni bilo, saj je presahnilo. Urili pa smo tudi našo moč, da se bomo lažje spopadli z medvedom, če ga bomo slučajno srečali v Cerkniških gozdovih. :)

Skratka imeli smo se noro fajn in že nestrpno čakamo naslednje dogodivščine.

Fotogalerija
15 slik
Skupinska slika
Planšarski zajtrk
Planšarski zajtrk
Barvanje panjskih končnic
+12

Komentarji (1)

Za komentiranje se prosim prijavi.