Zažiga

12 Zažgi

Prenesi v

V dveh dneh zbrali 10 ton papirja

Tomi Tomšič 26.02.2008
Četa Kamenčki iz Kamnika je v soboto organizirala že drugo zbiralno akcijo papirja po okoliških vaseh, s čimer zbiramo denar za svojih 5 dni predtabora pred Jamboreejem, ki bo za nas povsem zastonj. S to in prejšnjo akcijo, ki smo jo izvedli prejšnji mesec, smo do vrha napolnili 30m3 Dinosov keson in še je v začasnem skladišču ostalo za kakšni 2 toni papirja.
kako smo v Kamniku zbirali star papir 2. kako smo v Kamniku zbirali star papir 2. (Avtor: Tomi Tomšič)
Vsakič postajamo pri zbiranju papirja boljši. Ko smo zbirali prvič, še nismo vedeli, da nam Dinos pripelje keson za papir zastonj, zato smo ga zlagali v skladišče. Tokrat smo že uporabili to možnost in z veseljem basali papir, zbran to soboto, iz tovornjaka, ter tistega, zbranega prejšnji mesec. Ob tem je bila tudi priložnost za marsikatero papirno igro, vojno, ali živ pogreb v kupih papirja.

Več o tem si poglejte na priloženih slikah in če še kdo dvomi, da se ne splača zbirati starega papirja, naj mu povemo, da se star papir zbira zato, da bomo živeli v lepši naravi. Po dveh zbiralnih akcijah pa smo vseeno zaslužili 550€ ali približno 7€ po osebi na 1 zbiralno akcijo.
Fotogalerija
4 slike
kako smo v Kamniku zbirali star papir 2.
kako smo v Kamniku zbirali star papir 2.
kako smo v Kamniku zbirali star papir 2.
kako smo v Kamniku zbirali star papir 2.

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.