Zažiga

1 Zažgi

Prenesi v

TZV CARski izlet

Lucija Malovrh, Navita Puma, Ljubljana 1 01.06.2017
V nedeljo, 21. maja 2017, je potekal izlet TZV carjev in caric 2016. Večino nas je čakala dve ali več urna vožnja do zbirnega mesta v Solčavi. Polni pričakovanj smo končno prispeli na cilj, kjer smo svoj izlet začeli s tradicionalnim kvadratom in navodili za dan.
(Avtor: )

Razdelili smo se v dve skupini, ki sta se v dopoldanskem času ločili. Prva skupina je šla najprej v Erjavčevo jamo, druga pa na paintball. Tisti, ki smo bili prvi na paintballu, smo se najprej oblekli v vojaške obleke in si nadeli čelade, nato pa se je igra pričela. Naj pripomnim, da se nas večina ni še nikoli igrala paintballa. Istočasno kot paintball je potekala tudi igra zastavic, vendar je bilo igre paintballa konec, preden smo uspeli ukrasti zastavice.

Po končani igri smo se skupine zamenjale. V »prenapokanih« avtih smo se odpravili do naravne jame. Tam smo se na nekaterih delih morali tudi plaziti, ker je bila jama zelo ozka. V dveh dvoranah smo v temi ob sveči zapeli skavtske pesmi, ker je bila akustika zelo dobra. Nato je sledilo kosilo in obisk slapa Rinka.

Na žalost se je izlet približal koncu in čakala nas je samo še malica. Mislim, da lahko vsi rečemo, da se splača biti TZV (tabor za vodnike) car in da je bil izlet neponovljiv!

Fotogalerija
17 slik
+14

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.