Zažiga

5 Zažgi

Prenesi v

Srečanje SKVO-jev Kranj 1 in Škofja Loka 1

Jane Ciperle 30.05.2010
Ko smo na začetku letošnjega skavtskega leta Kranjčani na družabnem srečanju sosedom v Škofjo Loko predali našo dolgoletno voditeljico Katjo Nastran (prej Tavčar), smo se takoj dogovorili, da nam Ločani obisk vrenjo. Dogovarjali smo se in dogovarjali, naposled pa nam je vendarle uspelo.
Skupinska Skupinska (Avtor: Urša Klanjšek)

V nedeljo, 30. maja 2010, smo se v močnem deževju zbrali pod vznožjem najbolj priljubljenega hribčiča ob mestu med Savo in Kokro – Sv. Jošta, kjer ste nekateri zagotovo že preživeli svoje izhode. Vzpon na kranjskega očaka ni bil prvotni načrt. Uradno smo bili namenjeni v Bohinjsko Belo, kjer bi se poskusili v plezanju na naravni steni. Vreme ni bilo na naši strani, zato smo se po skrbnem preučevanju permutacij in kombinacij v katere so bile vključeni pica, plezanje na umetni steni in krajši sprehod odločili za deževni hojo do vrha Sv. Jošta.


Ker se vsi navzoči nismo detajlno poznali med seboj, smo se izmenjaje družili vsak z vsakomur vse do vrha. Prepoteni in premočeni smo se prepustili varnemu zavetju koče ter naročili čaj, iz škofjeloških nahrbtnikov pa se je prikazala super klobasa, kruh in pa čokoladni mafini. Sedaj smo v prvi osebi ednine predstavili svojega prvega sogovornika in se pri tem dobro nasmejali spominskim kapacitetam zaradi ohranitve dobrega imena tukaj neimenovanim voditeljem.


Pred spustom v dolino smo se skupaj nastavili fotografsemu objektivu in prvič danes zagledali veselo Sonce. Sproščen pogovor pa je trajal vse do našega slovesa pri avtih. Na dobre medsosedske odnose!

Fotogalerija
14 slik
Skupinska
Še na parkirišču
Začetni klanec
Marko uživa pod dežnikom
+11

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.