Zažiga

5 Zažgi

Prenesi v

Skupno miklavževanje treh čet

Eva Kovačič Ivanjko, Skrbna mačka 08.12.2011
V petek, 2.12. smo se čete iz stega Dol-Dolsko 1, Domžale 1 in Litija 1 zbrale v veliki dvorani v Dolu pri Ljubljani, kjer so nam voditelji pripravili skupno miklavževanje.
(Avtor: )

S seboj smo prinesli doma narejena darila in s tem, ko je nekdo prejel naše darilo, bili Miklavž drug drugemu.

Domžalčani smo se zbrali malce pred dogovorjenim časom, da smo imeli čas povaditi predstavitev naše čete. Razdelili smo se v skupine in dobili vloge. Čez nekaj časa smo se zopet zbrali in nekajkrat zapeli pesem, ki smo jo pred tednom dni sestavile Mačke.

Naposled smo le začeli z uradnimi zadevami: kvadrat, molitev, pozdrav voditeljev. Nato smo se razdelili v dve mešani skupini. Igrali smo se igrice, pred tem pa še oddali svoja darila. Končno smo odšli v dvorano, kjer se je četa za četo predstavila. Predstavitve so bile zabavne in izvirne. Izvabile so, če ne kaj več, vsaj nasmešek na ustnice. Po predstavitvah pa nas je obiskal sv. Miklavž. Razdelil je darila in v predprostoru dvorane za nas pustil poslastico.

Gotovo so bili v petek zgrajeni zametki novih prijateljstev. Če pa ne, smo se vsaj zabavali in koristno porabili prosti čas in si odpočili od vseh obveznosti.
 

Fotogalerija
8 slik
+5

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.