Zažiga

2 Zažgi

Prenesi v

Ponovno je za nami 1. april

Ekipa SkavtNET 01.04.2016
Kaj imajo skupnega skavtska kitara, BTC, ZBOKSS in rutke ZSKSS? Ne prav veliko, pa vendar vse. Na SkavtNETu zagotovo.
Prvi april Prvi april (Avtor: Blaž Maležič)

Vsako leto pride tisti dan, ki ga v ekipi SkavtNET še posebej pričakujemo. Prvi april. Dan, ko vas poskusimo potegniti za nos. Upamo, da nam je tudi letos uspelo.

In kaj vse smo letos pripravili za vas? Česa ste se razveselili, zaradi česa vam je zastal dih?

Marsikdo se je razveselil članka o novem artiklu v skavtarnici, skavtske kitare. Še bolj zanimivo pa je postalo, ker je kitaro možno dobiti v nagradni igri. No ja, žal ne. Tako kitara kot tudi nagradna igra sta del prvoaprilske šale.

Zagotovo je komu zastal dih ob članku o predlaganih spremembah skavtskih rutk. Brez skrbi, naše prelepe rutke (saj vemo, vsak steg ima najlepšo) bodo ostale prav take kot so - najlepše!

Res je, da članstvo v ZSKSS narašča. Res je tudi, da so potrebe po voditeljih vedno večje. Prav tako je res, da je vedno več navdušenih odraslih skavtov. In resnično je še eno dejstvo - da je članek o ponovni združitvi ZSKSS in ZBOKSS le prvoaprilska šala.

Upamo tudi, da ne bo kdo danes zaman iskal skavtarnice v kletni etaži Hale A v BTCju. Čeprav ima BTC več parkirišč in daljši odpiralni čas kot ZSKSS, v kratkem ne gre pričakovati spremembe lokacije skavtarnice.

Upamo, da smo vas uspeli nasmejati in da niste preveč žalostni, ker je nagradna igra za skavtsko kitaro le prvoaprilska šala. Verjamemo, da boste vsi, ki ste si kitare tako zelo želeli, vseeno prišli do kakšne kitare in si z njo polepšali skavtske trenutke.

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.