Zažiga

8 Zažgi

Prenesi v

Kamnik in Komenda na ZNOT 2006

Tadej Uršič - Športni gams 04.12.2006
Letos smo se člani Kamnika in Komende (po dva iz vsakega stega) združili v ekipi Zenon 2000 in odšli na taborniško zimsko orientacijsko tekmovanje - ZNOT 2006.
(Avtor: Arhiv ZNOT 2006)
Tekovanje je potekalo v soboto in nedeljo, 2. in 3. 12. na Duplici pri Kamniku. Ker so nam taborniki izrekli dobordošlico, smo se tudi odločili, da gremo pogledat kako potekajo orientacijska tekovanja pri tabornikih. Moram reči da so veliko bolj tekmovalna kot pri nas, in tako je tudi vzdušje na dogodku, zato nam je malo manjkalo zabave in žura :). Ampak bilo pa je super organizirano in izpeljano, vse čestitke in pohvale Domžalskemu rodu tabornikov!!!

Zdej pa še malo o tekmovanju. Morem reči, da smo šli tja brez kakršnih koli pričakovanj, enostavno pogledat kako je to. In šlo nam je kar dober (čeprov nekaj stvari nismo vedeli kako izgledajo, recimo morali bi imeti s seboj meter, pa ga nismo imeli; postavit smo morali signalni stolp, pa nismo točno vedeli kaj je to, pa vseeno dobili 28 točk od 40ih; prvič smo risali skico terena, pa je vseeno kar šlo, pa še kaj...). Ampak na koncu smo dosegli spodbuden razultat: 12. mesto med 34 ekipami.

Hvala tabornikom za lep sprejem in se vidimo še kdaj!!!

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.