Zažiga

18 Zažgi

Prenesi v

Jesenovanje Čete Kamenčki v Trbojah – od 26. do 28.10.2007

Klara Golob, Četa Kamenčki 03.11.2007
Tako kot vsako leto smo se tudi letos izvidniki in vodnice iz Mamutovega stega – Kamnik 1 odpravili na jesenovanje v našo skavtsko hišo v Trboje. Vse tri dni nam je malo nagajal dež, ker pa se skavt vedno znajde, smo nekaj aktivnosti izpeljali v hiši, kjer smo bili nastanjeni.
Četa Kamenčki - skupinska Četa Kamenčki - skupinska (Avtor: Tadej Uršič & co.)
V petek ob 17.00 se nas je 40 skavtov odpravilo v Trboje. Ko smo prispeli tja, smo se prvo nastanili. Zvečer smo med sebe sprejeli novince in voditelja Andreja.

V soboto zjutraj PIIIISSSKK … zapiska piščalka ob 7.00 in vsi skavti se hitro oblečemo in odhitimo na jutranjo telovadbo. Po zajtrku se končno razdelimo v vode. Potem se odpravimo na orientacijski pohod do Save. Popoldne imamo pravi skavtski parlament, na katerem sprejemamo naša pravila, po katerih se bomo letos ravnali. Zvečer pa, kot je Jezus umil 12 učencem noge, so voditelji 12 vodnikom in podvodnikom ter voditelju Andreju umili noge, ko so jih imenovali na njihovo funkcijo.

V nedeljo ob 8.30 PISK! Ker je bil dež smo za telovadbo naredili samo nekaj vaj in se opravili na zajtrk, potem pa odšli k maši. Ko se vrnemo nazaj v hišo se začne pospravljanje, razne igre … in na koncu, ob 15.00, vsi skavti zapustimo hišo v Trbojah in jo pustimo, da se do naslednjič malo spočije.

Več o nas in naših aktivnostih pa lahko preberete na naši spletni strani http://kamnik1.skavt.net, kjer si lahko ogledate tudi več slik iz jesenovanja.
Fotogalerija
65 slik
Četa Kamenčki - skupinska
Lenart Podbrežnik
Bojan Renuša
slavnostna otvoritev seje skavtskega parlamenta
+62

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.