Zažiga

10 Zažgi

Prenesi v

Četa Kamenčkov našla brodolomca in preživela zimovanje

Tomi Tomšič 24.02.2006
Letošnje skavtsko leto živi četa Kamenčkov iz Kamnika na Skrivnostnem otoku Jules Verna, kamor jo je na jesenovanju zanesel balon. Ta vikend smo se srečno vrnili iz reševalne ekspedicije na otoku Mala stara vas, kamor smo se odzvali obupanemu klicu brodolomca.
Kako je voditelj Martin počistil celo hišo Kako je voditelj Martin počistil celo hišo (Avtor: Tomi)
V petek zvečer smo ga iskali pozno v noč, a se nam je spretno izogibal, ker se nas je še bal. Našli smo samo njegovo domovanje in nekaj predmetov, s katerimi je preživel v teh dolgih letih.
V soboto smo ga iskali še cel dan po otoku in ga šele zvečer tudi našli. Bil nas je zelo vesel, ker je že dolgo časa živel v samoti.
Sobotni večer smo zaključili s koncertom v čast in slavo dr. Francetu Prešernu, Robertu Baden-Powellu, 1. obletnici odprtja naše skavtske sobe in uspešni rešitvi brodolomca. Nastopile so same svetovno znane glasbene skupine: Big Foot Mama, Rok & bend, Britney Spears, Magnifico in še mnogo drugih. Posebna gosta večera sta bila Slavoljub Zvezdić s pesmijo Stani in DJ Lolek s Skavt-mixom, za zaključek večera pa so se nam direktno iz Dublina pridružili celo U2ji.
Nedelja je minila klasično z obiskom svete maše v Grosupljem, pospravljanjem in za zaključek s tradicionalnim slavnostnim kosilom ob praznovanju sredine skavtskega leta.

Fotografij zaradi tehničnih težave zaenkrat še ni, če pa bo nekoč tehnika to le dovoljevala, jih bomo tukaj objavili naknadno. Sicer pa v kratkem na naši spletni strani [url=http://kamnik1.skavt.net]kamnik1.skavt.net[/url]

Lep pozdrav iz Skrivnostnega otoka!
Fotogalerija
36 slik
Kako je voditelj Martin počistil celo hišo
Voditelj pospravlja :)
Kako je voditelj Martin počistil celo hišo
Kako je voditelj Martin počistil celo hišo
+33

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.