Zažiga

10 Zažgi

Prenesi v

Bili smo na Alpe Adria rally

Paolo Modotti 13.06.2008
Res je. In to je bilo že tretje mednarodno druženje po vrsti. Zgodil se je v Fuerstenfeldu, takoj za mejo in navdušil številne udeležence.
čakajoči čakajoči (Avtor: Paolo Modotti)
Na zanimivo vabilo, ki sta ga poslala Franz in Erwin se je prijavilo kar 38 ekip - največ do sedaj. V vsaki ekipi sta bila pilot in navigator, kot v pravem rallyju, avtomobili pa niso bili dirkalniki, ampak prevozna sredstva od točke do točke.

Pilot in navigator sta morala res "pilotirati" in "navigirati", saj je bilo potrebno poiskati vse kontrolne točke in rešiti zelo zanimive naloge. Voziti je bilo treba skozi mesto in bližnje vasi, po vaških cestah in poteh med hribčki. Prevoziti je bilo potrebno cca 60 km in zaključiti rally v treh urah.

Avstrijci so pripravili 13 kontrolnih točk, ki so se nanašale na BiPi- jevo življenje, in vprašanja zvito "skrili" v hišne številke, smerokaze, označbe, in na tablice avtomobilov.

Zmagovalci so bili seveda vsi, saj so vsi prišli na cilj brez problemov in poškodb in s (skoraj) vsemi rešenimi nalogami. Najhitrejši, najbolj načitani in najboljši poznavalci Baden Powela so seveda dobili pokale. Prave, ta zaresne ALPE-ADRIA RALLY POKALE. Veselo druženje po "tekmi" je vse povezalo v veliko skavtsko družino, slišal se je smeh in pesem, glasba in veselo nazdravljanje.

Bratovščina iz Fuestenfelda je naredila veliko delo in ji gre velika ALPE-ADRIA pohvala. In kaj naj naredijo tisti, ki so vse to zamudili? Prijavijo naj se drugo leto na 4. AA RALLY !!!

Do takrat pa SREČNO POT!

Ester, AAčebelca in Peter AA polž
Fotogalerija
12 slik
čakajoči
zmagal je
prvi
od zadaj se bolje vidi?
+9

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.