Zažiga

15 Zažgi

Prenesi v

4 x Komenda 1 + 1 x Ljubljana 1 = 3. TZV - zastava

Tomaž Kranjec - Zagnani lisjak 23.08.2007
V poznih popoldanskih urah smo štirje skavti s Komende in eden iz Ljubljane odpotovali proti skavtskemu domu v kočevskem Rogu, kjer je potekal tretji TZV. Naš namen je bil "udeležiti se" igre kraja zastave.
(Avtor: )
Izkupiček na naši strani je bil zastava ZSKSS in tri vodovske zastavice.

Kljub temu, da je bilo vreme na začetku zelo deževno, se je dež kmalu pomiril in "posijalo je sonce". Pogoji za napad so bili skoraj idealni, saj je bilo nebo še zmeraj delno oblačno in na trenutke je zapihal glasen veter. V takih pogojih, kljub odlični straži, je kraja zastave skoraj preprosto opravilo.

Ko smo že imeli zastavo ZSKSS in dve vodovski, ki so bile vse vzete skoraj istočasno, smo malo počakali, nato pa se odpravili na "jurišne" napade na zadnjo stražo, ki so povzročili zajetje treh napadalcev. Le malo pred jutranjo budnico pa je "izginila" še tretja vodovska zastavica, ki pa je bila tudi naša zadnja trofeja nočne igre.

Odkupnina je bila izpustitev ujetih napadalcev, postrežen zajtrk, izdelava obeskov za vse napadalce in skupinska slika, ki bo pripeta tej novici ko jo dobimo.

Napadalci:
Arnold - Oton Ciraj, Komenda 1
Blaž Orehek, Komenda 1
Izidor Bitenc, Komenda 1
Peter Vidmar, Komenda 1
Tomaž Kranjec, Ljubljana1

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.