Dogodek

kompas

OPSSS - Orientacijski Pokal Slovenije za Skavtinje in Skavte

pred 3678 dnevi
Začetek: 20.06.2014 ob 22:00
Zaključek: 21.06.2014 ob 21:59

Zažiga

4 Zažgi

Prenesi v

Korak za korakom skozi grmovje

5
Iznajdljivi Lev 05.02.2014
Zagrabili smo priložnost, ki so nam jo ponudili organizatorji mednarodnega orientacijskega tekmovanja "Slovenia in 3 days" in se odločili pripraviti znotraj tega tekmovanja še eno tekmovanje, ki je samo za skavte in tabornike. Težavnosti kategorij bodo primerne za vse udeležence, od volčičev in volkuljic naprej.
OPSSS logo (Avtor: )

... Korak za korakom se prebijam skozi grmovje. Opazujem naravo okoli sebe in iščem kakršnokoli informacijo, kje sem. Zadihan in utrujen od prejšnjih kilometrov, žejen, popraskan, a poln adrenalina, tako kot vsakokrat, ko po gozdu iščem oranžno-bele prizme. Takrat pred sabo zagledam eno veliko vrtačo. Vzhodno od nje se eno manjso. To je to, kar iščem, za njima pa je naslednja točka. Veselje mi da novih moči in spet lahko tečem. Svež zrak, mogočna drevesa nad mano in občutek, da točno vem, kje sem, me očarajo in po svoje mi je žal, da imam samo še dober kilometer do cilja.

Vse, ki poznate te občutke ali pa bi jih radi še spoznali, vabim na Orientacijski pokal Slovenije za skavtinje in skavte, ki bo 21. junija letos, pri vasici Dobeno blizu Ljubljane (na sveže prenovljeni karti). Tekma bo sicer del tridnevnega dogodka Slovenia in 3 days, ki bo orientacijska tekma na mednarodni ravni, a nekaj kategorij bo rezerviranih izključno za člane Združenja slovenskih katoliških skavtinj in skavtov in Zveze tabornikov slovenije. Težavnosti kategorij bodo prilagojene vsem udeležencem, od volčičev in volkuljic, do prekaljenih voditeljev in popotnikov in popotnic.

Poleg tekmovanja bo zraven še nekaj programa, spoznali boste lahko tudi nekaj orientacijskih iger (na primer "speed punching", orientacijski labirint itd.).

Vabim vas, da si več o dogodku preberete na spletni strani dogodka, kjer so tudi že odprte prijave. Opozoril bi vas na ponudbo, da si lahko preko pomoči pri organizaciji v soboto zagotovite zastonj startnino na petkovi in nedeljski tekmi!

Točen kompas in lahke noge vam želimo Ljubljana in Orientacijski klub Tivoli.

Komentarji (5)

Za komentiranje se prosim prijavi.