Zažiga

2 Zažgi

Prenesi v

Zagrizi 2013, Per aspera ad astra (VIDEO)

Teja Černe 06.02.2013
Tretjo soboto v januarju, so stegi Domžale 1, Dobrepolje 1 in Ljubljana 4, s pomočjo udeležencev (ker brez njih pač ne gre) izpeljali Zagrizi 2013.
Skupinska fotografija (Avtor: )

V soboto, 19. januarja, se je šestnajst stegov Ljubljanske regijo zbralo na enem mestu z enim namenom. Biti udeleženec na Zagrizi 2013, spoznati Ljubljano in njen nastanek.

Bilo je zanimivo in pestro. Dan smo začeli s prepevanjem in spoznavanjem drug drugega. Kot se seveda spodobi. Predno pa bi lahko odšli raziskovati Ljubljano, smo seveda morali izvedeti kako je nastala. Preko dramske predstave smo izvedeli zgodbo o Jazonu in Argonavtih ter prvih Ljubljančanih. Vsi prisotni smo z zanimanjem spremljali dialoge in opazovali neme scene. Bili smo že malo lačni, zato smo bili najprej deležni duhovne hrane, kasneje pa smo dobili še malico za na pot.

Napočil je čas za raziskovanje. Razdelili smo se v skupine, prvi pa so se že odpravili na pot. Da vsi ostali ne bi primrznili na tla, smo potelovadili z inštruktorjem Tadejem in njegovo vadbo »Insanity«. Poglejte si jo na youtubu in boste videli kaj ste zamujali oziroma česa niste.

Pot nas je preko točk vrisanih na zemljevidu vodila po Ljubljani. Ob prihodu nazaj pa smo začeli s hitrimi zmenki. Ljudje so postopoma kapljali v dvorano in tako smo z vsakim piskom spoznavali nova dekleta in fante. Napočil je čas za energijsko okrepčilo oziroma kosilo, nato pa lepljenje zidakov, ki smo si jih prislužili na živih točkah med raziskovanjem po Ljubljani.

Dan se je počasi zaključeval. Vsak steg je dobil priznanje za sodelovanje, našitke, tri skupine, ki pa so zmagale v raziskovanju po Ljubljani, pa še privlačne nagrade.

Brez skupinske fotografije vseh udeležencev in organizatorjev pa seveda ni šlo.

Fotogalerija
18 slik
Začetna slika, katero so morali udeleženci čim bolj točno posnemati.
Posnetek 1
Posnetek 2
Posnetek 3
+15

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.