Zažiga

5 Zažgi

Prenesi v

Začenja se skupni tabor!

Taborna pisarna 25.07.2008
Danes se začenja skupni del Jamboreeja. Na taborni prostor že od jutra prihajajo volčiči in volkuljice, popotniki in popotnice ter odrasli skavti in bivši voditelji. Včeraj sta se zaključila tabora izvidnikov in volčičev in povprašali smo jih, kakšni so njihovi spomini na včeraj zvečer zaključeni del tabora.
(Avtor: Tina Žibert)
Povprašali smo nekaj izvidnikov in vodnic ter eno volkuljico (brez skrbi, jih bomo poiskali še nekaj), ali jim je bil všeč tabor ter kaj jim je bilo najbolj všeč in kaj si bodo najbolj zapomnili. Preberite si odgovore:

Tina (izvidnica Kranj 1): "Tabor je bil ful fajn, še najbolj mi je bila všeč Jambovizija. Nasploh je bilo super."

Anej (izvidnik, Ljubljana 5): "Program je bil zakon, folk je bil zakon, res smo se imeli super. Najbolj so mi bili všeč večeri, še posebej zaključni večer, ker nas je bilo veliko tam in smo se en drugemu za spomin podpisovali na majice. Vsekakor pa ne bom pozabil izhoda, kjer smo se že na začetku popolnoma izgubili."

Dominik (izvidnik, Rakova Steza 1): "Tabor je bil ful fajn. Fajn je bilo danes ponoči stražit. Sem stražil od 11h do 3h zjutraj in je bilo super. Drugače so mi bili pa zelo všeč večeri, še posebej prvi večer in pa pot preživetja. Tam mi je bilo najbolj zanimivo, ko smo šprintali po vodi.

Žiga (izvidnik, Slovenska Bistrica 1): "Tabor je bil zelo zanimiv, všeč mi je bilo, da smo bili sami IVji, vsi približno istih starosti. Spoznal sem veliko skavtov, všeč pa so mi bili večeri, še posebej en večer v podtaboru, ki sva ga vodila s še enim iz našega stega. Vsekakor pa ne bom pozabil selitve po neurju. Bilo je ful zanimivo, res dobra izkušnja."

Vid (izvidnik, Prebold - Polzela 1): "Pot preživetja je bila zakon, ker je bilo veliko blata. Všeč mi je bila tudi velika igra, kjer smo izdelovali katapulte. Sicer pa je taborni prostor ogromen, smo se morali kar precej sprehoditi, da smo prišli do glavnega odra. Ampak to sploh ni nič narobe, je prav ino, da smo čisto na koncu tabornega prostora."

Ana (volkuljica, Slovenska Bistrica 1): "Super so mi bili zabavni večeri, še posebej včerajšnja borba z Ostrogoti, ki smo jih premagali, potem pa smo se z njimi spoprijateljili in si nam prinesli torto. Spoznala sem veliko skavtov iz drugih stegov, imam nove prijateljice iz Celja 1 in Šentjurja 1."

Katja (izvidnica, Zagorje 1): Zelo super je bilo, super podtabor, res se dobro razumemo. Samo malo predaleč smo imeli do jambora, smo danes zamudili v kvadrat in smo morali delat sklece in počepe. Najboljši so mi bili pa večeri, še posebej Jambovizija.!
Fotogalerija
28 slik
+25

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.