Zažiga

6 Zažgi

Prenesi v

Ujeti prvi popotniki

SkavtNET 28.07.2008
Te dni bo Slovenija polna popotnikov in popotnic. Danes so bili že opaženi v okolici Kranja, na naš naslov pa so prišle fotografije popotnikov, ki so bili ujeti v objektiv v okolici Trsta.
Jamboree 2008 - PP-ji v TRSTu Jamboree 2008 - PP-ji v TRSTu (Avtor: Sandi Cergol)
Zraven smo dobili tole sporočilo:

"Popoldne smo se srečali s potovalno skupnostjo, ki je ta teden v Trstu,menda so iz Kranja (voditeljica: katja tavcar iz kranja). Posiljamo vam štiri slike, tista pred cerkvico je na Pesku, tista pri koči je pred skavtsko kočo v Dragi, drugi dve pa sta na poti." (Jadranka Cergol)

P.S.: Skupina je sicer številčnejša, avtor je namreč ujel skupino, ki je imela malo hitrejši tempo od glavnine... sicer pa upamo, da bomo prejeli še kakšno fotografijo iz vandarja okoli Trsta. Avtor fotografij je Sandi Cergol.

Hvala avtorju za fotografije in poziv vsem, ki srečate kakšne skavte... slikajte jih bodisi na prvi fotoaparat pri roki, mobilni telefon ipd. Malo jih povprašejte po tem kako so in pošljite fotografije in nekaj teksta na http://www.skavt.net/?servis=skavtopis&a=uporabnik-vpis ali pošljite na e-poštni naslov katarina.skufca@skavt.net

Fotogalerija
4 slike
Jamboree 2008 - PP-ji v TRSTu
Jamboree 2008 - PP-ji v TRSTu
Jamboree 2008 - PP-ji v TRSTu
Jamboree 2008 - PP-ji v TRSTu

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.