Zažiga

10 Zažgi

Prenesi v

Tudi skavti smo ljudje odprtih rok

1
Helena Valenčič 22.11.2011
Revija Naša žena je maja letos že osemnajstič zapored razpisala natečaj za zbiranje predlogov za ljudi odprtih rok. Izmed mnogih predlogov je komisija izbrala 24 posameznikov in skupin, med katerimi smo bili tudi skavti s projektom Piškotek Dobrotek.
darovalci leta (Avtor: J.R.)

Tako smo se prejšnjo sredo, 16. novembra 2011, člani tropa udeležili slovesne prireditve v Narodni galeriji, na kateri so razglasili dobrotnika, darovalca, izjemno osebnost in dobrega človeka 2011. Skavti smo bili med darovalci leta. Prejeli smo zahvalno listino iz rok ministra za delo, družino in socialne zadeve Ivana Svetlika in glavne ter odgovorne urednice revije Naša žena gospe Marte Krpič.

Naj ob tej priložnosti povemo, da smo za Karitasovo letovanje otrok - Biserov in družin v Portorožu skupaj zbrali 13.581 €. 10.000 € smo jim že podarili v mesecu aprilu, preostalih 3.581 € pa so dobili v novembru, ko se je projekt zaključil.

Hvala vsem volčičem in volkuljicam, starim volkom, staršem in podpornikom Piškotka Dobrotka! Skupaj smo naredili res veliko dobro delo!

Fotogalerija
3 slike
člani tropa z ministrom
darovalci leta
skupinska slika vseh dobrotnikov

Komentarji (1)

Za komentiranje se prosim prijavi.