Dogodek

Olave in Robert Baden Powell

Dan spomina

pred 4104 dnevi
Začetek: 21.02.2013 ob 23:00
Zaključek: 22.02.2013 ob 22:59

Zažiga

4 Zažgi

Prenesi v

Danes je dan spomina, skavtski praznik

Lucija Simončič, Matej Balantič 20.02.2013
Danes, 22. februarja, praznujemo dan spomina. Tudi letos smo se odločili, da praznik obeležujemo tako, da še posebno skrbno delamo dobra dela. Praznujmo skupaj in povabimo k praznovanju še druge!
Olave in Robert Baden Powell (Avtor: szmcs.sk)

Dan spomina, rojstni dan skavtskega ustanovitelja Lorda Roberta Baden-Powella in njegove žene Olave, slovenski skavti že drugo leto praznujemo pod geslom »22.2. bo dober dan«. Tudi letos 22. 2. ne bo običajen dan, saj bomo poskušali še izboljšati odziv lanske akcije in narediti več kot 4000 dobrih del.

Zato le hitro odklikajte na http://www.dobrodobro.si/, si izmed navedenih izberite dobro delo (ali pa se odločite za čisto svoje delo, ki morda še bolj odgovarja potrebam v vašem okolju) ter svojo odločitev delite z drugimi (na FB profilu).

Dobro delo še danes zares opravite, veselje ob opravljenem delu pa delite z vsemi nami tako, da se pri delu (ali po njem) fotografirate in fotografijo še isti dan naložite na isto spletno stran - morda bo ravno vaša fotografija nekoga vzpodbudila, da naredi še več dobrih del...

Če zberemo dovolj fotografij, bomo kolaž teh fotk objavili v Skavtiču. Prav vsako!

Fotogalerija
4 slike
Olave in Robert Baden Powell
Baden Powell

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.