Zažiga

9 Zažgi

Prenesi v

Luč miru iz Betlehema – dar ljubezni za Varne hiše in Urbana (VIDEO)

Barbara Polda in Izidor Tikvič odgovorna za LMB 31.03.2012
Dobrodelni namen letošnje akcije Luč miru iz Betlehema je bil namenjen otrokom iz Varnih hiš in Urbanu Babiču. Hvala vsem, ki ste darovali in pripomogli, da smo zbrali 12500 €.
Pri Urbanu doma (Avtor: Klemen Premrl)

Obiskali smo predsednico Varnih hiš, gospo Suzi Kvas in ji izročili denar za organizacijo tabora za otroke iz Varnih hiš. S hvaležnostjo nas je sprejela in se nam v imenu otrok zahvalila za naš dar. Pojasnila nam je, kako bo potekal tabor in nam zaupala, da bodo nekateri otroci deležni takšnega druženja prvič. Otrokom smo namenili 5000 €.

V Mali vasi pri Vidmu, pa nas je sprejela Urbanova družina: Urban s staršema in sestrama. Pokazal nam je svojo spretno vožnjo z vozičkom, razkril svoje načrte za prihodnost in pokazal kako hodi z mehanskimi protezami.

Družina nam je pojasnila, da zbirajo denarna sredstva za nove proteze na različne načine. Veseli so bili tudi našega daru, 7500 €, ki jim bo pomagal na poti k cilju, končnemu plačilu za nove proteze. Urbanu bodo nove proteze omogočile lažje gibanje in mu tako koristile v srednji šoli, kamor se namerava vpisati čez dve leti, po koncu osnovne šole.

Poglejte pa si tudi reportažo o predaji bonov.

Fotogalerija
4 slike
Pri Urbanu doma
Bon za Varne hiše
Predaja bona Varnim hišam
Predaja bona Urbanu

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.