Zažiga

5 Zažgi

Prenesi v

TV oddaja o 20 let LMB kmalu na sporedu!

Maja Bertoncelj 09.12.2010
Ob 20 let prehojene poti Luči Miru iz Betlehema (LMB), smo na TV Exodus posneli oddajo, kjer to dobrodelno akcijo predstavimo gledalcem in strnemo naše osebne vtise.
Akcija snemaj Akcija snemaj (Avtor: Maja Bertoncelj)

TV Exodus, prva slovenska krščanska televizija, nas je povabila k sodelovanju in posneli smo oddajo ob jubilejnem letu LMB. Z voditeljem Gregorjem Škufco, skavtom iz Maribora, smo se pogovarjali o namenu in začetkih akcije in obudili nekaj lepih trenutkov, ki jih v dvajsetih letih gotovo ni bilo malo.

Kar težko je bilo strniti vse pomembne stvari v dobre pol ure, zato nestrpno pričakujemo prvo predvajanje oddaje, ki bo to soboto, 11. 12. ob 21h na TV Exodus (vidna je na Telemachu (digitalni shema) T-2, Teleing (digitalni shema), Elektro Turnšek (digitalni shema) in na javnem internetu z živim prenosom programa na spletni strani www.exodus.si).

Vsi lepo vabljeni k ogledu, morda boste izvedeli kaj novega :)

Hvala ekipi, ki je žrtvovala svoj čas, da je ta oddaja lahko nastala - Vili & Tv Exodus, Gregor, Urban, Tina in zborček skavtov iz Maribora 2, ki je ubrano prepeval "Daj daj, zapri oči ...".

Fotogalerija
5 slik
Akcija snemaj
Urban je zvezda!
Zborček trenira
Zadnje vaje zborčka
+2

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.