Dogodek

Smeti

Očistimo Slovenijo v enem dnevu

pred 5122 dnevi
Začetek: 16.04.2010 ob 22:00
Zaključek: isti dan ob 22:00

Zažiga

3 Zažgi

Prenesi v

Slovenija je naš dom. Očistimo jo!

Barbara Seničar - pisarna ZSKSS 13.04.2010
Le še nekaj dni nas loči do največje čistilne akcije v zgodovini Slovenije 17. 4. 2010. V ta namen vam pošiljamo zbrane vse informacije, ki jih še utegnete potrebovati.
Smeti Smeti (Avtor: Aleš Čerin)

17. APRILA SE BO S TVOJO POMOČJO PISALA ZGODOVINA. Na čistilno akcijo Očistimo Slovenijo v enem dnevu! 17. 4. 2010 je prijavljenih že več kot 110.000 prostovoljcev. Prepričani smo, da boš med večtisočglavo množico prostovoljcev tudi ti! Prijavi se! Da bo akcija potekala tekoče, uspešno in brez zapletov si oglej tudi:

  • Seznam zbirnih mest za prostovoljce - če si se prijavil preko spleta, smo ti zbirno mesto, ki je najbližje kraju prebivališča, posredovali na tvoj e-naslov. Če se še nisi prijavil ali pa elektronskega sporočila nisi prejel, si na povezavi oglej, kje so zbirna mesta v tvoji občini in pridi na najbližjega. Tudi tvoji prijatelji so dobrodošli. Predhodna prijava je še vedno zaželena.
  • Navodila prostovoljcem za čiščenje - preveri, kako bo potekala akcija, kaj potrebuješ (močnejše rokavice, nekaj velikih modrih ali črnih vrečk za odpadke, vodo, mobilni telefon, ustrezno obutev in obleko ...), kako bomo ločevali in zbirali odpadke, kako bo organiziran odvoz, do kdaj bo potekala akcija, kako ukrepati v primeru nesreče, številke info telefona in druge koristne informacije.
  • Smetris - preden se podaš na teren, skozi zanimivo igrico preveri, kako uspešen si pri ločevanju odpadkov.

17. APRILA NE BOMO ČISTILI SAMO PRED SVOJIM PRAGOM. Svojo podporo vseslovenski prostovoljski čistilni akciji Očistimo slovenijo v enem dnevu! lahko izkažeš tudi:

  • s podporo preko Facebooka in v času od 1. 4. 2010 do 17. 4. 2010 zamenjaš svojo sliko profila v logotip akcije.
  • z donacijo prek SMS sporočila. Pošlji SMS s ključno besedo OCISTIMO na 1919 in s tem prispevaj 1 EUR.
  • z objavo spletnih pasic akcije na spletni strani, v nogi e-pošte, na blogu in drugih spletnih medijih. Na voljo so tudi drugi promocijski materiali akcije.
  • s posredovanjem tega sporočila vsem svojim prijateljem, sorodnikom, znancem …

17. APRILA SE BOMO DRUŽNO ZABAVALI. Po napornem pomladanskem čiščenju si zaslužimo zabavo, zato si bomo skupaj oddahnili na zabavah z znanimi glasbenimi skupinami in drugimi nastopajočimi v Ljubljani, Mariboru in Novi Gorici. Oglej si program zabav.

17. APRILA NE SMEŠ MANJKATI! Z udeležbo na akciji ne boš le izrazil družbene in okoljske odgovornosti, ampak se boš hkrati zabaval v družbi prijetnih ljudi. Hvaležni smo ti za tvojo podporo.

Za dodatne informacije obišči spletno stran www.ocistimo.si. Za vprašanja smo ti na voljo tudi na telefonskih številkah našega klicnega centra: 051 474 050, 051 477 987 in 051 482 480.

Ekipa Očistimo Slovenijo v enem dnevu!

Fotogalerija
2 sliki
Smeti
Logotip Očistimo

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.