Zažiga

2 Zažgi

Prenesi v

Očistili smo Slovenijo!

Klara Vidmar, Odgovorna rakovica 26.03.2012
USPELO NAM JE! BRAVO MI, BRAVO SLOVENIJA! Hvala, ker ste. Vsak od nas je prispeval pomemben del k izvedbi tega neverjetnega projekta. /P. Matos/
(Avtor: Branko Cestnik)

Za nami je še en uspešen projekt Očistimo Slovenijo, v katerem verjemam, da je sodelovala tudi večina skavtinj in skavtov.

ČESTITKE in POHVALE vsem, ki ste bili del 270.000 glave množice in s tem dokazali, da ste pravi skavti, ki spoštujete naravo!

Stegovodje prosim za minutko časa, da izpolnite spodnji vprašalnik.

Povezava do vprašalnika: poizvedba - Očistimo Slovenijo 2012
Izpolnite samo tisti, ki ste ste se akcije udeležili.

HVALA za odgovore!

Pripenjam še zahvalo organizatorjev akcije, ki je namenjena vsem vam:


Dragi prijatelji,

USPELO NAM JE! BRAVO MI, BRAVO SLOVENIJA! Hvala, ker ste. Vsak od nas je prispeval pomemben del k izvedbi tega neverjetnega projekta.

Danes sem ponosna, da sem Slovenka, da sem del 270 000 glave množice, ki ji je mar, množice, ki ne le godrnja, ampak je pripravljena stopiti v akcijo in narediti nekaj dobrega. Kaj vse še lahko naredimo, če ostanemo povezani?

Privilegij je bil delati z vami, verjamem pa, da se naše delo ni končalo, saj v nas bije pogumno srce in upanje, da lahko spremenimo svet na bolje. Da ga nikoli ne bi izgubili!

Upam, da čimprej skupaj najdemo novo idejo, na kakšen način povezati Slovenijo v boju za boljši jutri:) Že imate kakšno?

lep dan,

Petra in ekipa Očistimo Slovenijo 2012

 

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.