Zažiga

1 Zažgi

Prenesi v

En, dva, tri - Očistimo Slovenijo!

Klara Vidmar, Odgovorna rakovica 21.03.2012
Še tri dni nas loči do ponovne vseslovenske akcije Očistimo Slovenijo, ki je tokrat več kot samo Slovenska, saj poteka v sklopu svetovne pobude World Cleanup 2012.
Skavtska predstavnika Urban in Matej na premilinarni čistilni akciji partnerjev, 17. 3. 2012 (Avtor: )

Tudi skavtinje in skavti bomo del večmiljonske množice, ki bo od marca do septembra 2012 v svojih državah izvedla enodnevne prostovoljske čistilne akcije v preko 70 državah iz celega sveta.

V Sloveniji začnemo to soboto, 24. marca 2012. Če se še niste povezali z lokalnimi koordinatorji, jih čim prej kontaktirajte ali pa poiščite svojo lokacijo, ki jo boste v soboto polepšali in ji pomagali zadihati. Udeležite se akcije kot steg in povabite še starše, stare starše, prijatelje, znance, sosede ...

Svojo udeležbo na akciji sporočite v pisarno (na klara.vidmar@skavt.net) in se prijavite tudi na uradni spletni strani akcije http://www.ocistimo.si/Registracija.aspx

Do akcije pa je ravno dovolj časa, da se naučite še uradno himno letošnje akcije, ki jo boste lahko prepevali v soboto, ko nikakor ne boste mogli izvleči plastične vrečke izpod kupa zemlje. Ker... "Skavt si v težavah žvižga in poje!"

 

 

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.