Zažiga

5 Zažgi

Prenesi v

Še nekaj vtisov...

Taborna pisarna 25.07.2008
Na tabornem prostoru smo nabrali še nekaj vtisov o že končanem prvem delu Jamboreeja...
(Avtor: Tina Žibert)
Ria, Katja, Jan, Juta (volčiči, Cerknica 1): "Bilo je fino. Veliko smo se igrali, raziskovali gozd in se med seboj spoznavali. Spoznali smo veliko skavtov iz drugih stegov. Voditelji so bili super, ampak zahtevni. Najbolj nam je bil všeč napad na Ostrogote."

Jurij (izvidnik, Sežana 1): "Tabor je zelo dobro organiziran. Zelo mi je bila všeč velika igra in hrana. Dobil sem kar nekaj novih prijateljev. Niso mi bile všeč poplave, ki jih ne bom nikoli pozabil. Prav tako pa nikoli ne bom pozabil proge preživetja, kjer mi je bilo najbolj všeč plazenje po blatu ter hoja v vodi."

Metka (volkuljica, Vrhnika 1): "Všeč mi je bil boj z Ostrogoti. Proti njim smo se borili tako, da smo imeli trakce okoli pasu, ki smo si jih kradli. Kdor je zbral več trakov je zmagal. Ostrogoti so bili pobarvani in enega sem se kar malo bala. Všeč mi je bilo tudi, ko so nas včeraj gasilci pošpricali z vodo."

Janez (izvidnik, Brezovica 1): "Na taboru je bilo dobro. Veliko smo se zabavali. Neprestano se je kaj dogajalo. Hrana je bila super, všeč pa mi je bilo tudi, da je bilo toliko ljudi na kupu. Družili smo se ravno prav in tistim, ki jih ni na taboru je lahko žal. Všeč mi je bil veseli večer, ki smo ga imeli s stegom, nikoli pa ne bom pozabil kopanja jarkov ob nalivu po katerem smo imeli kljub jarkom vse mokro."

Za konec še nekaj foto utrinkov današnjega dneva...
Fotogalerija
32 slik
+29

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.