Zažiga

6 Zažgi

Prenesi v

Prvi večer na skupnem delu Jamboreeja

Taborna pisarna 25.07.2008
Današnji večer je bil namenjen stegom za njihov lasten program.
(Avtor: Andreja Velušček)
Stegi so današnji večer pripravili in izvedli sami. Večina stegov je to priložnost izkoristila za krste tistih svojih članov, ki so bili do danes še brez skavtskega imena, z vseh koncev pa se je slišalo tudi igranje kitare.

Danes je tabor že poln. Prišli so že vsi. Izvidnikom so se pridružili še popotniki in popotnice, volčiči in volkuljice, poseben prostor v tabornem prostoru pa so dobili tudi nekdanji voditelji s svojimi družinami. Tako je tabor dobil tudi kar nekaj malih prebivalcev, katerih starost je od 4 mesece do 6 let.

Podtabor družin je poln malih iglujčkov, le najštevilčnejša družina, ki šteje kar 7 članov, ima veliki šotor - jamboree. Postavili so tudi taborni ogenj in po dolgem času so starši spet malo poklepetali med seboj.

Večer je bil prijeten in veliko izvidnikov in volčičev je od utrujenosti zaradi preživetega tedna kaj kmalu zlezla v spalke.

Osebje in vodstvo pripravljajo še zadnje malenkosti za jutrišnji dan in tudi poročevalska ekipa se počasi odpravlja spat. Oglasili se vam bomo spet jutri! Lahko noč!
Fotogalerija
15 slik
+12

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.