Zažiga

5 Zažgi

Prenesi v

Obvezna smer =TŠ Združenje

1
Neža Rus 21.11.2011
Že dolgo nazaj, ko še ni bilo predavanj in vaj in ko je bilo zunaj vsak dan sonce tudi v Ljubljani in je bilo tako toplo, da smo imeli kratke rokave, smo se eni držali obvezne smeri.
(Avtor: Janez Hozjan)

Sredi septembra smo dva konca tedna nekateri preživeli v Dominikovem domu na Pohorju. Na začetku vsakega od vikendov nam je svod pripravil preizkušnjo, tako da nam je prišel prav vsak izmed naših n-tih razlogov, zakaj je vredno ostati.  No, po preživetem prvem vikendu je bilo teh razlogov še n-krat več:).

Skratka, naš zelo izobražen in sploh super SVOD nas je popeljal po obvezni smeri.

Brali smo Prešerna, pa tudi ostale pesnike. Jedli smo makarone in tudi nekaj drugih živil iz OH skupine. O zgodovini skavtstva, strateškem načrtovanju, timskem delu, skavtih tako in drugače, tukaj in drugje po svetu, nekoč in danes,so nam predavali načelnica, poverjeniki, nekaj bivših poverjenikov in državnih voditeljev ter nekaj ostalih vidnih članov ZSKSS. Našli smo slap, bili v puščavi, igrali nogomet, košarko in veliko igro,… vsega je bilo veliko, le udeležencev je bilo bolj malo. Ampak to je plus.

V začetku novembra smo imeli še eno malo bolj hladno preverbo naše taborne šole. Bili smo v Mali Stari vasi. Poleg tega, da smo preverjali, smo tudi iskali in našli ogromne rove tam v bližini, pa prepevali, jedli in se smejali. Sedaj pa že vsi pridno delamo projekte :).

Fotogalerija
12 slik
TŠ Združenje
TŠ Združenje
TŠ Združenje
TŠ Združenje
+9

Komentarji (1)

Za komentiranje se prosim prijavi.