Zažiga

7 Zažgi

Prenesi v

Maša in zaključek skupnega tabora

Taborna pisarna 27.07.2008
Maša, ki jo je vodil škof Stres, je končana. Prav tako je končana zaključna slovesnost in izvidniki, volčiči, odrasli skavti ter bivši voditelji so v odhajanju. Začenja se tabor popotnikov in popotnic.
masa,zaklj.prireditev masa,zaklj.prireditev (Avtor: Andreja Velušček)
Maša je minila v zelo dobrem vzdušju. Škof Stres je skavtsko norost primerjal z norostjo Jezusovega križa ter rekel, da včasih ljudje ne razumejo Božje modrosti in jo razumejo kot norost.

Vsekakor se marsikomu zdi skavtstvo norost, mi pa smo navdušeni. Pretekli dnevi so pokazali pravo navdušenje, vero, prijatelstvo, doboroto, veselje, solidarnost in še veliko več. Ni pa še konec našega norenja. S taborom so namreč zaključili vsi, razen popotnikov in popotnic. Ti se danes odpravljajo na potovalni tabor, potem pa se bodo konec prihajajočega tedna spet vrnili na taborni prostor, kjer bodo preživeli še skupni vikend. O vsem tem bomo seveda poročali, vendar pa ne tako kot pogosto kot sedaj. Posamezne potovalne skupnosti se nam bodo javile po telefonu, če pa bomo kakšno kje srečali, pa bomo pripeli tudi fotografije. Spremljajte nas še naprej, za danes pa se od vas poslavljamo!
Fotogalerija
24 slik
masa,zaklj.prireditev
masa,zaklj.prireditev
masa,zaklj.prireditev
masa,zaklj.prireditev
+21

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.