Zažiga

7 Zažgi

Prenesi v

Juhej, novo skavtsko leto je tu!

Špela Zalaznik 07.10.2006
Oktober je že kar dobro potrkal na vrata in novo skavtsko leto se lahko prične. Pred skavtskimi sobami in v njih bo zopet veselo in razigrano, smeh bo slišati daleč naokrog. Prišli bodo skavti polni energije, nalovljene med počitnicami, radosti in obenem tudi vzhičenosti, saj se bodo končno spet podali novim pustolovščinam naproti.
(Avtor: )
V nekaterih stegih so se že prvič zbrali in se morda skupaj spominjali lepih trenutkov preživetih na taboru, zimovanju in še katerih, morda tudi že bolj oddaljenih, a vseeno nepozabnih dogodkov. Ponekod pa se skavtsko leto še ni uradno pričelo in vsi, prav vsi, od najmanjših, do tistih zelooo velikih že nestrpno pričakujemo prvi skavtski dan. Želimo si izvedeti kakšne cilje so si letos zadali naši voditelji, koliko bo novih skavtov in skavtinj, se domeniti za srečanja in jih že nestrpno pričakovati, nenazadnje pa nas tudi zanima, kakšna bo zasedba SKVO-ja. Zagotovo sem pozabila omeniti kakšno vprašanje, ki se plete po glavi kakšnemu volčiču ali pa volkuljici, vendar pa mi ne bodo zamerili, kajne?

Skavtsko leto se je uradno že pričelo, torej kaj čakate? Gojzarje na noge, ruzak na rame in rutko okoli vratu pa na pot! Na nikoli minljivo in vedno nepozabno skavtsko pot. Aja, pa še to, da ne pozabim. Ko pridete s kakšnega skavtskega dogodka, pa le vzemite v roke tipkovnico in miško ter z vsemi delite te lepe trenutke!

Bi-Pi!

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.