Zažiga

2 Zažgi

Prenesi v

Bi šel skavtat v Anglijo? In to zastonj...

1
Tadeja Zajec, Poverjenica za mednarodne odnose 20.10.2011
Si klanovec starejši od 18 let in te zanima kako PP-ji delajo v drugih organizacijah? Bi rad/-a sooblikoval/-a program za PP-je na evropski ravni? Bi rad/-a konec novembra odšel/-la v Anglijo pogledat kako stvari potekajo tam? Te zanima mednarodno skavtstvo na malo drugačen način, pa si vedno mislil/-a, da je to samo za voditelje? Če si na vsaj eno vprašanje odgovoril/-a za JA, potem imamo v Poverjeništvu za mednarodne odnose pravo stvar zate!
(Avtor: Maja Bertoncelj)

Od 25. – 27. novembra se v Lyndhurstu (blizu Londona) odvija okrogla miza o popotnicah in popotnikih in radi bi slišali tudi tvoje mnenje o tem, kaj voditelji delamo prav in kaj narobe, kako se soočati z izzivi v klanih po celi Evropi in predvsem kakšen naj bi bil program za PP-je, da bo sploh najboljši in da bodo skavti tudi po vseh tistih norih dogodivščinah v četi še vedno zakon!

Sem omenila, da je vse zastonj? Da ti vso pot, nastanitev in hrano pokrijemo mi? Super, ne?
Od tebe bomo v zameno želeli le aktivno sodelovanje pri pripravah pred odhodom, po vrnitvi pa poročilo o dogodku. In ne, ne boš šel/šla sam/-a - s tabo bo šel še nekdo!

Če te stvar vsaj malo zanima, mi v wordovem dokumentu napiši nekaj o sebi, kako bi ti vplival/-a na program v klanu in zakaj bi bil/-a ravno ti najbolj primeren/-a, da zastopaš vse slovenske PP-je. Zraven napiši še svoje ime, priimek, rojstni datum, ime stega, e-mail ter ime in kontaktno številko svojega klanovodje/-kinje.

Svojo prijavo mi pošlji do nedelje 23.10. do 12:00 na tadeja.zajec@skavt.net (ja, zavedam se, da je rok zelo kratek, vendar je to rok, ki ga postavlja WAGGGS in ne jaz).
Vse prijave bomo v poverjeništvu pogledali in te nato v nekaj dneh obvestili ali je bil/-a izbran/-a in kako naprej.

Za več povprašaj svojega voditelja ali pa mi napiši mail...

Fotogalerija
3 slike

Komentarji (1)

Za komentiranje se prosim prijavi.