Zažiga

9 Zažgi

Prenesi v

Zgodil se je tudi AA Triglav!

Ester AAČ 14.08.2008
Skavtska slovensko-dalmatinsko-slavonska naveza je v zadnjih dneh pogumno osvojila Triglav in si ogledala tudi lepote Triglavskih jezer.
AA Triglav AA Triglav (Avtor: Janez Višnar BOKSS Jesenice)
Zamudili ste krasno priložnost skavtskega druženja, je pa prilika, da se priključite morda kdaj v prihodnosti, saj bo morda enkrat to "skavtsko hribolazenje" postalo celo tradicionalno. Kakšna pobožna želja!

Na »Golici v dežju« je beseda dala besedo in obljuba, da je naslednji podvig »Triglav v soncu«, je postala resničnost. Iz Jesenic so prišli Janez, Marjetka in Boštjan iz Ljubljane Miro, iz Jarmine Đuro in Toni, iz Velike gospod Mesić in gospod dr. Samardžić iz Zagreba Josipa – in ekipa je odšla proti našim goram.

Pravzaprav se je začelo v nedeljo popoldne z veselim piknikom na Boštjanovem vrtu, ko so še enkrat predebatirali podvig in (nekateri) še nabirali korajžo! V ponedeljek je padla Kredarica, v torek Triglav, v sredo pa še Triglavska jezera. Vmes se je zgodilo še veliko zanimivega…, ampak to je že druga zgodba!

Ko mi je danes zjutraj jeseniški Janez sporočil:» Vsi smo se zdravi in utrujeni srečno vrnili na Jesenice. Pošiljamo ti nekaj utrinkov. Triglavski junaki« , sem bila res vesela, da je tudi Triglav postal AA TRIGLAV! Bravo TRIGLAVSKI JUNAKI!
Fotogalerija
4 slike
AA Triglav
AA Triglav
AA Triglav
AA Triglav

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.