Zažiga

13 Zažgi

Prenesi v

ZBOKSS ima novo internet stran

Katja Anžič, načelnica 15.12.2007
Končno smo naredili internetno stran odraslih skavtinj in skavtov. Vsebinsko bogato, informativno, polno zanimivih informacij, povezav, dvojezično (SLO in ENG) in tudi lepo. Pojdi na: http://zbokss.skavt.net ... Stran, ki smo jo odrasli skavti in skavtinje že dolgo potrebovali je končana. Veseli bomo, če jo boste veliko uporabljali in da vam bodo informacije pomagale na vaši skavtski poti.

Namenjena je:
-najprej nam odraslim skavtinjam in skavtom, da nas povezuje in bogati (projekt žlahta, duhovne misli, uporabni materiali, povezave do novic na SkavtNetu, ...),
-mladim skavtom iz ZSKSS, da bi našli obilo informacij o nadaljevanju skavtske poti v prihodnosti,
-našim prijateljem v skupnosti Alpe Jadran in po celem svetu, da bi znali stopiti z nami v stik (in mi z njimi).

Na angleški verziji strani imamo tudi zelo široko predstavitev naše domovine Slovenije, na katero smo ponosni in jo želimo predstaviti svetu.

Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili Alešu Čerinu za oblikovanje vsebine strani in pa odlični ekipi SkavtNet - predvsem Marku Škufci in Mateju Balantiču, za nesebično pomoč pri oblikovanju in tehnični podpori. Veselje je sodelovati s tako ekipo - polno znanja, spretnosti in predanosti. Hvala tudi Matjažu, Miru in Alešu za fotografije.

Kljub skrbnemu pregledu, je gotovo na strani kar nekaj napak. Veseli bomo, če nam jih sporočite in jih bomo odpravili. Pripombe,pritožbe, pohvale pošljite na ales.cerin@skavt.net .

Povabljeni na stran: http://zbokss.skavt.net ... Takoj jo dajte med priljubljene in jo vsak dan obiskujte! In povejte naprej svojim prijateljem.

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.