Zažiga

3 Zažgi

Prenesi v

Vtisi in fotke s Skavtske akademije

3
Tone Lesnik, Aleš Čerin 19.09.2009
Prvi vikend Skavtske akademije (SKA) programa Skavt se je uspešno zaključil in v nadaljevanju so zbrani vtisi udeležencev in trenerjev. Pa tudi veliko fotografij. Zahvala vsem udeležencem za izjemno aktivnost, radovednost in prispevanje. Prav zaradi vas bo druga ponovotev še boljša :)
Nekaj teoretičnega učenja. V naravi seveda ... Nekaj teoretičnega učenja. V naravi seveda ... (Avtor: Tone Lesnik)
Veselimo se drugega vikenda konec aprila 2010, ki bo v obliki potovalnega tabora. Do takrat udeleženci izvedejo vsak po tri naloge, ki jih boste vsi občutili na lastni koži.

Obenem pa pripravljamo za pomlad 2010 že prvo ponovitev programa Skavt in začetek programa Voditelj. Obeta se nam zelo aktivna skavtska pomlad ...

Refleksija udeležencev na izvedbo programa (refleksija je del preverbe)

Janica: Zahvala trenerjema, veliko sem se naučila, dobila osnove skavtskega znanja. SKA ohranimo in razširimo med vse članstvo ZBOKSS.

Simona: Že na 1. prihodnjem srečanju bratovščine bom začela dajati kar sem prejela na 1. vikendu SKA.

Drago: Moja pričakovanja za 1. vikend SKA so več kot izpolnjena. Pridobil sem veliko koristnega znanja, še posebno za pripravo srečanj bratovščine.

Primož: Vesel sem SKA, dobro je pripravljena. Ambient tabora je bil zelo izkustven. Ohranimo in izboljšujmo aktivnost bratovščine – redna srečanja. Želim, da bi SKA bili deležni vsi odrasli skavti.

Miro: Zahvala trenerjema. Dobili smo dobre vzpodbude za srečanje bratovščine.

Ivan: Zahvala trenerjema, SKA priporočam tudi drugim odraslim skavtom.

Toni: Ogromno sem se naučil, čaka pa me še mnogo dela in učenja o skavtstvu.

Karmen: SKA je velik, zgodovinski korak za odrasle skavte v Sloveniji. Všeč mi je bila odprtost in sodelovanje, pripravljenost za spremembe in izboljševanje. Moja pričakovanja so izpolnjena, imam zelo dobre občutke in sem ponosna, da sem skavtinja.

Jure: Gradivo je dobro pripravljeno. Zahvala vsem za sodelovanje, izkušnje, za pravo skavtstvo.

Silva: Zahvala p. Primožu za možnost izvedbe SKA v Kančevcih. SKA je velika stvar. Imela sem veliko vprašanj in dobila sem odgovore.

Urška: Pridobila sem koristno znanje o skavtski metodi. Geslu tabora "Sladko a kratko" bi dodala še »medonosno«.

Peter: Zahvala za prijeten vikend, sproščeno vzdušje. V začetku sem imel pomisleke, a so se mi razblinili. Spominjajmo se teh prijetnih trenutkov. SKA je dodana vrednost v odraslem skavtstvu.

Aleš: Hvala za zahvale in udeležbo ter sodelovanje. Vem, da se je bilo na začetku težko odločiti in iti od doma, potem pa je bilo super. Hvala za ideje in predloge za izboljšave. Dobrodošli na prihodnjih vikendih in programih SKA. Še posebno vabljeni na program TRENER. Hvala za Izvršnemu odboru za pobudo in zaupanje.

Tone: Hvala vsem za sodelovanje. Prenesimo čim prej vzdušje s tega vikenda SKA v naše bratovščine. Za vzpodbudo pri prihodnjih vikendih in programih SKA in za domače naloge naj nam bodo naše dobre lastnosti, ki smo si jih zapisali ob tabornem ognju.

Najbolje pa vzdušje na Skavtski akademiji opišejo slike Mira Pivarja. Poglej na. http://bit.ly/6OkkE
Fotogalerija
20 slik
Nekaj teoretičnega učenja. V naravi seveda ...
Gradivo probgrama Skavt
Dekleta pri postavljanju vhoda 1
Postavljanje jambora
+17

Komentarji (3)

Za komentiranje se prosim prijavi.