Zažiga

10 Zažgi

Prenesi v

Pridružite se nam v molitvi za duhovne poklice

fužinski odrasli skavti 28.08.2008
V soboto, 13. septembra, bo na Brezjah škofijski molitveni dan za duhovne poklice. Škofje nas lepo vabijo, da se tega tako zelo potrebnega molitvenega srečanja udeležimo.
(Avtor: Gregor Požun)
Skavti, ki smo bili na romanju v Assisiju, smo naši vsakdanji molitvi dodali tudi desetko za dobre družine in duhovne poklice. Vabimo vas, da to nadaljujete tudi po Assisiju. Pridružite se nam še ostali. Molitev ima veliko moč.

Na Brezjah se molitveno srečanje začne ob 9:00 uri. Sveta maša bo ob 10:30 uri. Iz naše župnije Ljubljana-Fužine bo peljal poseben avtobus. Odhod bo ob 8:15 uri zjutraj iz Fužin. Cena za vožnjo bo verjetno 8 EUR.

Po končanem srečanju na Brezjah bomo obiskali še dve župniji, verjetno Kokrico in Stožice in si ogledali dve novejši cerkvi.
Prijave že sprejemamo. »Ali čutimo potrebo po duhovnih poklicih vsaj toliko, da bomo za to molitveno srečanje napolnili en avtobus?« sprašuje naš župnik.

Mi, Fužinci upamo, da ga bomo. Če bo zmanjkalo prostora na avtobusu, bomo šli še z osebnimi avtomobili. Letos smo se odločili, da bomo naše skavtsko leto začeli z molitvijo, da bo čimbolj požegnano. Pridružite se nam!
Informacije: Mija, tel. 01 540 66 92

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.