Zažiga

12 Zažgi

Prenesi v

Luč miru je posvetila v majski dan ...

AAČ 14.05.2008
Luč miru? Mar ni malo prezgodaj govoriti o Luči, ki prihaja v Adventu, pred Božičem, v mrzlih in zasneženih decembrskih dneh? Je res prezgodaj? Ja in ne. Ivan, vodja hrvaških odraslih katoliških skavtov in njegova bratovščina sv. Vida, že intenzivno razmišljajo o tem.
Reka in LMB 2008-2009 Reka in LMB 2008-2009 (Avtor: različni avtorji, arhiv LMB)
Letos ALPE ADRIA srečanje oz. izmenjavo LMB, že sedmo po vrsti, namreč pripravljajo Hrvati. In Ivan, ki želi vse pripraviti do potankosti natančno, že razmišlja o Luči.

Začnite počasi razmišljati tudi vsi vi, ki vsako leto znova z veseljem čakate na izmenjavo LMB. Lani nas je bilo v Friesachu oz. Brešah preko 300, letos naj nas bi bilo vsaj toliko ali pa še več. Hrvati so se po skavtsko hrabro odločili, da sprejmejo ta izziv, zato je lepo, da sprejmemo njihovo vabilo in si rezerviramo tretjo decembrsko soboto za Luč, za Ivana, za skavte sv.Vida, za Reko, za lepo AA druženje.

Vabljeni torej že danes, v čudovitem majskem dnevu, na srečanje na Reko, v katedralo sv.Vida, v soboto, 20.12.2008. Vse podrobnosti, vsa navodila, vsa obvestila sledijo…
Do takrat pa :
SREČNO POT! *** GUT PFAD! *** SRETAN PUT! *** BUONA STRADA!

Fotogalerija
2 sliki
Reka in LMB 2008-2009
Reka in LMB 2008-2009

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.