Zažiga

21 Zažgi

Prenesi v

Giornata "fantaSTICNA" a STICNA ...

Ester 13.01.2007
... tako je napisal Giuliano iz Verone, odrasli skavt iz VR 13, ki je letos prvič prišel na simbolično menjavo Luči med skavti regije ALPE- ADRIA.
V Stični smo se skavti
iz AA regije zbrali,
Luč miru si izmenjali .... V Stični smo se skavti iz AA regije zbrali, Luč miru si izmenjali .... (Avtor: Paolo Modotti, Cormons, Italija)
Dan je bil res fantastičen, nebo je bilo modro od obzorja do obzorja in sonce se je skoraj ves dan smejalo in se trudilo ogreti decembrsko soboto.

Pa ni bilo fantastično zaradi vremena in lokacije, pa tudi ne zaradi sobote, ki se je zarezala v praznike, lepo je bilo, ker smo bili skupaj in ker nas je grela Luč. Luč z veliko začetnico.

"E più di mezz'ora che tento di scrivere come ringraziarti per la fantastica giornata, ma tutto quello che tentavo di scrivere mi sembrava frivolo, formale e riduttivo rispetto a quanto ricevuto e il "servizio" che, con molta discrezione, hai donato. Credo che il modo migliore sia quello di dirti, con semplicità ma con tutto il cuore, un grande Hvala, Hvala, Hvala!" je napisal Paolo iz Cormonsa, potem ko se je že pol ure trudil, da bi našel prave besede, s katerimi bi lahko izrazil svoje navdušenje in zahvalo za lep dan. Pravi, da imajo besede premalo teže, zato je iz vsega srca napisal 3x hvala.

"Lijepo nam je bilo u Stičnom, sretni smo što smo ponovno sreli stare prijatelje i nadam se da se uskoro vidimo" , je v nedeljo napisal Đuro iz Jarmine.

Alberto iz Benetk pa ne bi bil Alberto, če ne bi napisal cel roman, z veliko klicaji in vprašaji in z željo, da bi se ta mednarodni skavtizem razvijal naprej: "Stiamo lavorando bene, se queste sono le impressioni io sono molto contento......... Ester e stata stupenda la vera animatrice tutto dipendeva da lei ma lei non era protagonista, questa e¨ vera
animazione!!!!!!!!!!! Ho detto piu volte ha doti da vendere . Qui si tratta che lo scautismo internazionale ne ha bisogno..........."

Willi iz Gradca je poslal celo morje slik, mi zabasal računalnik in zraven pripisal "Die Photos sprechen am besten!" Slike seveda govorijo svojo zgodbo, zgodba pa je ostala tudi v srcu vsakega od nas.

Giuliano je zaključil z besedami: "Auguri per un super fantastico 2007, che sia pieno di soddisfazione e di amici ..." in tako zaključujem tudi jaz: Naj bo leto 2007 super fantastično, polno veselja in prijateljev!
Fotogalerija
11 slik
V Stični smo se skavti
iz AA regije zbrali,
Luč miru si izmenjali ....
V Stični smo se skavti
iz AA regije zbrali,
Luč miru si izmenjali ....
V Stični smo se skavti
iz AA regije zbrali,
Luč miru si izmenjali ....
V Stični smo se skavti
iz AA regije zbrali,
Luč miru si izmenjali ....
+8

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.