Zažiga

8 Zažgi

Prenesi v

Dubrovnik po skavtsko

Ester AAČ 19.06.2008
Bi šel kdo v Dubrovnik? Po skavtsko, jasno, z avtobusom ali vlakom, z ruksakom na hrbtu in spalko, s kosom kruha, jabolkom in flašo vode? Ni hec, je čista resnica. Preberi do konca.
dubrovnik dubrovnik (Avtor: MIRO SRDAREV)
Neda, ki je doma iz Dubrovnika in prava Dubrovčanka od nog do glave, pa v srcu tudi-sicer pa skavtinja bratovščine sv. Vida iz Reke, nas vabi konec avgusta v Dubrovnik na zaključek poletnih iger oz. LJETNIH DUBROVAČKIH IGARA. Šli bi čez vikend, spali bi na tleh v eni šoli, tam bi si seveda tudi kaj skuhali, vmes pa bi …oh, šetali po stradunu, šli na obzidje, na trdnjavo Minčeta, v dubrovniški muzej novejše hrvaške zgodovine, k slovesni sveti maši v dubrovniško katedralo, na veličasten zaključek iger, plavat v najlepši zaliv, poslušat, kako bo zacvrčalo sonce, ko se bo potopilo v morje in zganjat skavtsko romantiko pod zvezdnato dubrovniško nebo…

Kako? Še vedno ne verjamete? Pa je vse res. Treba samo reči ja, se zorganizirati in uživati … po skavtsko. Vse informacije so, saj veste kje, pri Ester–po telefonu, po mailu ali ob kofetku nekje na Prešercu… Ha, ha…. Kako lepo je biti skavt!
Fotogalerija
7 slik
dubrovnik
dubrovnik
dubrovnik
dubrovnik
+4

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.