Zažiga

1 Zažgi

Prenesi v

LMB nad Idrijo

Vzdržljivi netopir 30.12.2007
Tradicija, tradicija,...=) se ne da! Tudi letos smo idrijski skavti ponesli Luč miru iz Betlehema nad Idrijo, točneje na vrh Hleviš. Letos smo bili bolj zgodni, in smo to storili že pred svetim večerom. V nedeljo, 23. decembra, smo se zbrali na Mestnem trgu in najprej ugotovili, da imamo s sabo okoli 5 prižganih sveč. =)
slike iz hleviš slike iz hleviš (Avtor: urška cigale)
Letos se nas je zbralo največ - pridružili so se nam tudi nekateri izmed volkov - in kmalu smo sprevideli, da bo letos tudi najbolj 'pestro'.

In res je bilo, toda navkljub glasnim 'volkovom' in utrujenim izvidnikom smo prišli na vrh, se slikali, potem pa se okrepčali v koči. Prej smo še na glas prebrali tudi POSLANICO ob letošnjem plamenu Luči miru iz Betlehema, ki so ji zbrani gostje nekoliko raztreseni vseeno prisluhnili.

Ker se je zunaj hitro temnilo, smo krenili v dolino, in Idrija nas je pričakala praznično osvetljena. Kot ponavadi, je skavtska dogodivščina minila hitro, toda utrujeni od celega tedna smo veselo odšli na tople domove, v pričakovanju praznikov tik pred vrati ...
Fotogalerija
2 sliki
slike iz hleviš
tut na tej smo vsi

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.