Zažiga

10 Zažgi

Prenesi v

Zimovanje skavtov Koroška 2

Robi- Kavalirski bizon 27.02.2006
Na Pernicah smo se v petek 24.2 zbrali skavti . Umaknili smo se na Pernice, ker je v dolini divjala vojna. Vsak od nas je vstopil v drugo deželo skozi skrivnostno omaro, kjer je prišel v deželo večnega snega in ledu. V tej deželi smo se izpopolnjevali v različnih stvareh in čakale so nas različne preizkušnje...
Tukaj lahko vidite kako smo preživljali vikend na Pernicah! Tukaj lahko vidite kako smo preživljali vikend na Pernicah! (Avtor: Robi Sekavčnik)
• izdelovali smo ščite ter bakle
• izdelali smo nosila in krono za snežno kraljico
• se preizkušali v orientaciji
• izdelali tudi meče, ki so nam koristili pri končnem boju …
Na koncu smo si vsi zaželeli pomladi in sonca, zato smo se odločili da bomo premagali ta večni mraz in led, in napočil je boj. In tako smo zmagali, tisti ki smo si želeli pomladi in tako je v deželo posijalo sonce in se prikazala mavrica. Vsi smo prelomili meče in s tem obljubili da se bomo odpovedali hudemu! Nato je še sledil ŽUR saj je v to deželo po 100 letih zopet prišla pomlad. Najprej zunaj (prižgali smo celo ogenj na snegu - ne boste verjeli  s prvo vžigalico ), nato pa se je praznovanje nadaljevalo v hiši ob dobri glasbi s harmoniko, plesom in samimi dobrotami. Ura je že bila pozna ko smo morali iti spat. Naslednje jutro smo si ogledali film Narnija, hišo še pospravili, naredili refleksijo, ter odšli k sv. maši. Po sv. maši smo imeli še zadnji formalni krog in po krogu smo slovesno izstopili iz te dežele. Dobili smo našitek ter klupico v spomin ter se varno vrnili v dolino!

PS: Doletela nas je tudi posebna čast, saj smo za tehničnega imeli samega našega načelnika!
Fotogalerija
28 slik
Tukaj lahko vidite kako smo preživljali vikend na Pernicah!
Tukaj lahko vidite kako smo preživljali vikend na Pernicah!
Tukaj lahko vidite kako smo preživljali vikend na Pernicah!
Tukaj lahko vidite kako smo preživljali vikend na Pernicah!
+25

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.