Zažiga

8 Zažgi

Prenesi v

Za kradljivci

Brina Smovnik, Pripravljena Bolha, klan Krdelo D´belih Bolh 19.08.2006
Ob desetih zvečer na MSN-u: Iztok: ˝Halo kaj maš kaj časa jutri? Bi šla malo naše pozdravit dol do Ptuja.˝ Brina: ˝Ok.˝ Iztok: ˝Kdaj grema?˝ Brina: ˝Ob 6h zjutraj od mene z pecikli.˝ Iztok: ˝Bom tam.˝
zastava zastava (Avtor: Bojan)
Zakaj sva že šla? Naš klan je bil povabljen na krajo zastave na taborno šolo Due. Ker nisva imela časa z njimi zvečer na nočno dogodivščino sva se en, dva, tri dogovorila da greva zjutraj za njimi. Sicer sva se malo lovila ker poti nisva natančno poznala. Na najinem prvem postanku, ki je bil že po parih kilometrih, sva srečala kolesarja, ki nama je svetoval kje je najbližja pot do cilja. Hvala Bogu, da so še ljudje, ki radi pomagajo.
Prišla sva ravno na zajtrk in tako smo še meli malo časa pred zborom, da so nama naši klanovci povedali kaj se je vse dogajalo ponoči. Po zajtrku so nas voditelji taborne šole poklicali v zbor, sledila je odkupnina za to, kar so ponoči v taboru izgubili in potem smo se odpeljali proti domu.
Domov smo šli po malo daljši poti, ampak je bilo vseeno fino, saj nas je bilo vsega skupaj deset. Na Ptujski gori smo se pogovarjali z nekaterimi romarji in ga ˝šibnili˝ po cesti navzdol. Najboljši občutek na kolesu je takrat, ko lahko prehitiš avto. ;) Blizu Maribora smo se ustavili in pri naši skavtinji dobili nekaj sladkega. Potem pa še nekaj idej, kako naprej z našim klanom do uradnih srečanj in srečno pot.

Bodite pripravljeni.

P.S.: Statistika: nazaj grede smo potrebovali samo pet minut več kot do tabora, prevozli smo 32 kilometrov in zgodila se je samo ena nesreča.

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.