Zažiga

6 Zažgi

Prenesi v

Hollywood v Mariboru!

2
Maja Šantl 12.11.2011
V Mariboru se je zgodil Hollywood v malem. Na premiero filma je prišlo več kot 200 skavtov in skavtinj iz najrazličnejših stegov!
Zvezda na preprogi (Avtor: Samo Ignatijev)

Petkov večer, pisalo se je 4. novembra tega leta, je bil za mnoge skavte in ljubitelje skavtov nepozaben večer, saj smo se, mnogi prvič, udeležili prave pravcate premiere filma Lahko noč, volčiči, ki govori o Baden Powellovem življenju. Namreč, manjkale niso ne kokice, ne sprehod glavne zvezde po rdeči preprogi, ne vstopnice, niti fotografi ne. Bilo nas je veliko, kot v tistih dobrih starih časih kinodvoran. Pred filmom so nas skavti stega Maribor 1, ki so ta film tudi ustvarili, s petjem, plesom in skečem dodobra ogreli in pridno poskrbeli za naše smejalne mišice. Pred filmom so poskrbeli tudi za reklamo; ta nas je poučila, da bomo »tepeni«, če ne bomo varčni in lepo ravnali z naravo. Se edino spodobi za nas skavte, kajne?

Torej: če si skavt/si to želiš postati in bi o skavtih rad vedel še kaj več; če si težko predstavljaš, kako je živel BiPi; če te zanimajo pomembni utrinki iz BiPi-jevega otroštva, šolskih prigod in vojaških podvigov; če bi se rad naučil kakšne BiPi-jeve ukane, spretnosti, ki bi jo lahko uporabil tudi sam (npr. kako se narediti nevidnega pred učiteljem, ali pa kako kot vratar dobiti čim manj golov); če se rad veliko smeješ; če želiš videti, kako se imamo skavti stega Maribor 1 fajn …

Če si vsaj na eno od teh vprašanj odgovoril pritrdilno, potem ti toplo priporočam, da si tudi ti ogledaš film Lahko noč, volčiči. Zaupaj mi, ne bo ti žal : ).

V videu pa si lahko pogledate nekaj utrinkov iz filma.

Fotogalerija
3 slike
Publika
Zvezda na preprogi
Trije glavni predstavniki filmske ekipe

Komentarji (2)

Za komentiranje se prosim prijavi.