Zažiga

7 Zažgi

Prenesi v

Vaška mafija na Jakcu

Marljivi ris 02.11.2006
5 klanovcev iz klana Maribor 1 se je 21. oktobra odpravilo proti Logatcu z eno samo nalogo: zmagati na Jakcu. Zmagati nam žal ni uspelo, a je obveljalo olimpijsko geslo: ni važno zmagati, važno je sodelovati.
Slike iz Jakca Slike iz Jakca (Avtor: Miha Gamse)
Začetek je bil spodbuden, saj smo pri igrici na temo tv-limonade dosegli odlično 4. mesto. Tako smo že pred začetkom v žepu imeli 80 točk.

Po odpisanem testu smo še vedno imeli upanje na dober rezultat. Naše upanje se je razbinilo že pred prvo točko, ko smo ugotovili, da smo na poti izgubili listek z točkami. Ni nam preostalo drugega, kot vrnitev. Na poti nazaj smo poskušali najti listek, vendar nam ni uspelo. Zaradi izgubljenega listka je bila naša morala na psu, a smo se bodrili s slovenskim pregovor: kdor išče, ta najde.

In res smo ga našli in to na parkirišču pred šolo. Od srca se nam je odvalil kamen, pa ne kamen, ampak celo Pohorje. Za vse to smo porabili kar 3 ure. Nato smo se odločili, da ne bomo šli proti prvi točki, ampak proti zadnji. Na koncu smo uspeli opraviti dve točki (8 in 10).

Kljub vsem težavam smo dosegli solidno 36. mestu v kategoriji PP.
Fotogalerija
5 slik
Slike iz Jakca
Slike iz Jakca
Slike iz Jakca
Slike iz Jakca
+2

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.