Zažiga

13 Zažgi

Prenesi v

Uspešna straža in neubranjena zastava

Gregor Ažbe, Presenetljivi bober, Škofja Loka 1 09.09.2009
Jaz Gregor – Presenetljivi bober vam bom predstavil svojo drugo stražo na svojem prvem taboru v četi.
Jaz Gregor – Presenetljivi bober vam bom predstavil svojo drugo stražo na svojem prvem taboru v četi. Jaz Gregor – Presenetljivi bober vam bom predstavil svojo drugo stražo na svojem prvem taboru v četi. (Avtor: Tanja Frelih)
Nekega torkovega večera po potepu sta šli na stražo Janja in Neža. Ta čas sem ležal v spalki in čakal na svojo stražo. Prišla je Neža in me zbudila. Odšel sem k ognju, kmalu zatem pa tudi Uroš.

Čez nekaj časa sem šel na obhod. Pogledat sem šel za naš šotor in zagledal belo stvar na tleh. Dotaknil sem se in videl, da je človek. Začel je teči, jaz pa za njim. Ko sem tekel, sem stopil v potoček. Kmalu sem obupal in šel nazaj k ognju. Bil sem jezen, ker ga nisem ujel, zato sem šel še enkrat pogledat tja. Slišal sem, da je nekdo stekel stran. Že spet sem stekel za njim, a ga zopet nisem ujel. Začel sem se počasi premikati. Naenkrat pa ga zagledam in ujamem. Ugotovil sem, da je to Tanjin ati Andrej (opomba: Tanja je izvidnica).

Kasneje, ko se je Andrej pogrel ob ognju, sva šla nekaj pogledat. Slišal sem, da se nekaj premika. Prišel sem bliže in nekdo mi je rekel, da je Tanja, naj ne svetim vanjo z lučjo in naj nikomur ne povem, da sem jo videl. Kasneje sem izvedel kdo je. Bila je Katja, Tanjina sestra. Ulovil sem tudi njo in Matejo. Ko sem Katjo pospremil k Levinjam v šotor, sem slišal nekaj za našim šotorom. Šel sem pogledat in splašil Petra, ki ga je potem ulovil Uroš.

Bil sem zelo vesel, saj sva ujela 4 napadalce, a veselje me je minilo, ko sem ugotovil, da ni več vodovih zastavic in ene glavne zastave.
Fotogalerija
17 slik
Jaz Gregor – Presenetljivi bober vam bom predstavil svojo drugo stražo na svojem prvem taboru v četi.
Napadalec 1 in branilec
Obramba :)
Napadalec 1
+14

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.