Zažiga

11 Zažgi

Prenesi v

TZV 2 Begunje drugič

Aljoša Kikelj 21.09.2006
Minil je že dober mesec od kar je potekel tabor za vodnice in vodnike, kjer so izvidniki pridbivali nova znanja za vodit svoj vod ter navezali nova prijateljstva. Kako je bilo bosta najbolje opisala udeleženca Mija in Rado svojima komentarjoma. Dodane so tudi nove slike.
to je naš tzv to je naš tzv (Avtor: ak)
Komentar udeleženca:

Mija Cevzar, Mozirje 1: "Hm ja, moj kratek komentar: nepozaben tabor... tabor kjer se ogromno novega naučiš, spoznaš veliko zanimivih, super ljudi, preizkušaš samega sebe, uživaš v izzivih, začneš spoštovati skavtske vrline, zakone ter se tudi utrdiš v veri! :) Ugotoviš, da sta dež in blato lahko prav zabavna, ter da se da uresničiti svoje cilje kljub slabim pogojem! (kuhanje v dežju...)"

Rado Karo, Ljubljana 4: "Podpišm se pod Mijo in dodam še svoje. Tzv je bil zakon, ker nas je bilo veliko iz cele Slovenije. Všeč mi je bilo, da ste bili voditelji z nami tako sproščeni in ste nas veliko naučili. Tudi dež je bil zakon, ker smo se lahko navadili prežveti in se zabavati tudi v dežju. Po mojem smo šele zdaj začeli spoštovat skavtske vrline, zakone, se utrjevati v veri in spoštovati, kar so naši vodniki doma hoteli narediti dobrega za nas."

Dodane so tudi Ožbejeve fotografije, ki jih najdete na strani:
http://nova-gorica1.skavt.net/akikelj/tzv%20begunje06/
Fotogalerija
16 slik
to je naš tzv
Sokoli (Rado, prvi iz desne)
Merjasci
Aligatorke
+13

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.