Zažiga

1 Zažgi

Prenesi v

Smo vas vsaj malo nasmejali?

1
Nina Maležič, uredništvo SkavtNET 01.04.2015
Tako kot že nekaj let zapored je bila tudi letos v ekipi SkavtNET domišljija na vrhuncu, zato smo vam včeraj pripravili kar štiri neresnične novice. Seveda vse v počastitev dneva norcev.
Ekipa SkavtNET na delovnem vikendu Ekipa SkavtNET na delovnem vikendu (Avtor: Rok Rakun)

Če gre verjeti besedam iz wikipedie, je dan norcev neuradni praznik, ki ga praznujemo 1. aprila. Izvira iz 18. stoletja, ko je dvorni norec nasmolil kralja Ludvika XIV. Na ta dan so v navadi potegavščine, ki jih objavljajo tudi TV in časopisi. 

Že nekaj let kmalu po novem letu začnemo na srečanjih ekipe razmišljati, kako bi vas lahko letos potegnili za nos. Ker se je naša ekipa letos precej okrepila, je bilo temu primerno veliko idej. Izbrali pa smo štiri najboljše. In katere so? 

V prvem članku smo vam naznanili veselo novico, da se je končno našla lani izgubljena rezervna guma skavtskega kombija. Novica žal ni resnična - guma je še vedno izgubljena. 

Našla se je izgubljena guma! Našla se je izgubljena guma! (Avtor: Matevž Hribernik)

V drugem članku smo vas obvestili, da se bo v prostorih ZSKSS odprla Restavracija pri Milanu, ki bo nudila študentska kosila na študentske bone, seveda. Verjamemo, da bi marsikdo z veseljem prišel v takšno restavracijo poklepetati s skavtskim prijateljem in se najesti, ampak vas moramo tudi tukaj razočarati, saj je tudi ta novica laž. 

Restavracija pri Milanu Restavracija pri Milanu (Avtor: Rok Rakun)

Zadnjih nekaj mesecev je ogromno diskusij glede nove grafične podobe ZSKSS, nove zastave, našitkov... , prav tako pa smo opazili, da se ekipa zaposlenih na ZSKSS vztrajno veča. Seveda nismo mogli ne mimo prve, ne mimo druge novice, in ko združiš obe, dobiš našo tretjo laž - šivanje našitkov v skavtarnici. Menimo, da imate dovolj spretne prste, da si boste našitek na kroj lahko prišili sami, pa četudi to pomeni, da boste zašili žep. 

In še naša zadnja novica, ob kateri verjamemo, da ste se prav tako nasmejali. Ker so video vsebine vedno bolj popularne, smo vam v četrtem članku sporočili, da bomo na portalu pričeli s predvajanjem oddaje Kuhajmo z Juretom. Čeprav nam je ideja še vedno zelo mamljiva, pa žal trenutno ni resnična.

Tako, letošnji 1. april je mimo. Upamo, da smo vam z našimi šalami uspeli narisati nasmeh na obraz. Mi smo se nasmejali že ob pripravi na današnji dan. 

Za podporo se zahvaljujemo vsem zaposlenim v pisarni ZSKSS, ki si jih v naših šalah radi "privoščimo" in izposodimo.   

 

 

Fotogalerija
4 slike
Ekipa SkavtNET na delovnem vikendu
Restavracija pri Milanu
Našla se je izgubljena guma!
Skavtarnica ponuja novosti!

Komentarji (1)

Za komentiranje se prosim prijavi.