Zažiga

1 Zažgi

Prenesi v

Potegnili smo vas tudi letos!

Uredništvo SkavtNET 02.04.2014
Včeraj, 1.4.2014, smo v dopoldanskih urah na našem portalu objavili tri nove ćlanke, ki pa so seveda vsi neresnični. Izvršni odbor se ni skregal, žaga v Kočevskem Rogu ne odpira svojih vrat, prav tako pa skavtarnica ne ponuja nakupa skavtskega ovitka za mobitel.
Srečanje prvo aprilske Ekipe SkavtNET (Avtor: Rok Rakun)

Tudi letošnji 1. april ni minil brez SkavtNETovih tradicionalnih šal.

V prvem članku smo vam sporočili, da se je marca izvoljeni izvršni odbor na njihovi prvi seji skregal, zaradi česar bodo junija na izrednem Svetu Združenja potrebne nove volitve za nekatera mesta v izvršnem odboru. Seveda se izvršni odbor ni skregal, ampak po naših informacijah pridno načrtuje in kuje prihodnost Združenja slovenskih katoliških skavtinj in skavtov. Verjamemo, da bo tako tudi v prihodnje.

Tudi drugi članek, kjer smo pisali o tem, da je odgovorni trop Skavtskega okoljskega centra (SOC) v sodelovanju z Zavodom za gozdove Slovenije prevzel sanacijo gozda v Kočevskem Rogu in da bodo prav tako prevzeli ponovni zagon žage poleg SOC, je zgolj prvoaprilska šala.

Neresničen pa je tudi tretji članek, kjer smo vam predstavili novost v skavtarnici - skavtski ovitek za mobilni telefon. Čeprav ideja mogoče ni slaba, pa v skavtarnici zaenkrat še le-tega ne ponujajo.

Vsem, ki smo vas uspeli nahecati ali pa vsaj nasmejati, voščimo vesel (prvi) april in se vam z nasmeškom na ustih opravičujemo.

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.