Dogodek

Skavtske obljube

Skavtske obljube stega Ljubljana 4

pred 4417 dnevi
Začetek: 15.04.2012 ob 10:30
Zaključek: isti dan ob 14:00

Zažiga

4 Zažgi

Prenesi v

"Slovesno obljubili smo..."

Blaž Maležič, Ljubljana 4 10.04.2012
Mnogi smo že z velikim ponosom prepevali to pesem, ko nam je okoli vratu visela povsem sveža skavtska rutica. Leto je naokoli in čas je, da se ponovno zberemo na skavtskih obljubah in medse sprejmemo nove ponosne skavte.
Skavtske obljube (Avtor: Matjaž Maležič)

Ta nadvse imeniten dogodek se bo imel zgoditi v nedeljo, 15. aprila 2012 ob 12:30 uri, pri Štangerskih Poljanah (glej zemljevid). Po sveti maši (z začetkom ob 13:00 uri) bo skupno kosilo, sledile pa bodo tudi skupinske igre in druženje.

Opis poti:
V Litiji (iz smeri Ljubljane) prečkamo reko Savo in se peljemo v smeri proti Šmartnemu pri Litiji. V Šmartnem pri Litiji na glavnem križišču zavijemo desno v smeri Završnika/Štangarskih Poljan (če ste prečkali reko Reko, ste šli predaleč). Takoj za osnovno šolo v Štangerskih Poljanah zavijemo desno. Po približno 800 metrih zavijemo levo (oster levi ovinek). Od tu naprej vas bodo vodili skavti oz. table z oznako “skavti”.

Kot je v Ljubljani 4 v navadi, se bo dan pred obljubami, v soboto, začela tudi tradicionalna Džungla, stegovo orientacijsko tekmovanje. Sodelovanje je žal omejeno samo na člane stega Ljubljana 4, vseeno pa z vami delimo motivacijsko reklamo, ki jo je za to priložnost posnel naš Skavt Ivo - mnogi se ga morda spomnite, ko je v začetku poletja učil izvidnike in vodnice, kako se “pravilno” spakira nahrbnik ;)

Uživajte ob ogledu in upamo, da se vidimo v nedeljo. Veseli vas bomo!

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.