Zažiga

5 Zažgi

Prenesi v

Skavt Ivo v filmu "Čefurji raus!"

2
Aleš Čerin, uredništvo SkavtNet 09.06.2012
Saj poznate kratke filmčke o skavtu Ivu, ki ga igra Nejc Kogovšek iz Ljubljne 4? Mladenič se je očitno prijavil na avdicijo za igralca v filmu "Čefurji raus!" in bil sprejet. Na Prešernovem trgu v Ljubljani smo ga zalotili pri snemanju prizora.
(Avtor: Aleš Čerin)

Na Prešernov trg v Ljubljani se pripelje moder mercedes z avstrijsko registracijo, iz katerega skozi odprta okna "bingljajo" štirje mladci, ki pompozno izstopijo ter se fotografirajo pred limuzino. Na skupno fotko povabijo še Japonca srednjih let, ki se jim rad pridruži. 

Tole je prizor iz filma "Čefurji raus!", ki ga pravkar snemajo v centru Ljubljane, na Fužinah, nekaj prizorov pa bodo posneli tudi v Bosni. Film režira Goran Vojnović, sicer tudi avtor istoimenske knjige. Film naj bi bil premierno prikazan oktobra 2013 in takrat naj bi kot celovečerec prišel tudi v kinematografe.

Eden od štirih mladcev, ki so pompozno izstopili iz velikega mercedesa je bil Nejc Kogovšek, voditelj noviciata v stegu Ljubljana 4, skavt Ivo, mladi igralski talent, ki se je na stegovih prireditvah že večkrat izkazal kot izvrsten igralec. 

Fotogalerija
13 slik
+10

Komentarji (2)

Za komentiranje se prosim prijavi.