Zažiga

3 Zažgi

Prenesi v

Jernej Kogovšek prejel viktorja za najobetavnejšo medijsko osebnost

3
Lucija Špeglič, uredništvo SkavtNET 21.04.2015
Minuli vikend so v dvorani Slovenskega narodnega gledališča v Mariboru podelili viktorje. Jernej Kogovšek, skavt stega Ljubljana 4, je postal lastnik enega izmed njih. Prejel je viktorja za najobetavnejšo medijsko osebnost.
Jernej Kogovšek prejema viktorja za najobetavnejšo medijsko osebnost Jernej Kogovšek prejema viktorja za najobetavnejšo medijsko osebnost (Avtor: Mediaspeed)

Jernej, ki sicer končuje magistrski študij socialnega dela, je že od malih nog kazal zanimanje za igro in igralski talent. Na to nakazuje tudi njegovo skavtsko ime - Zabavni sokol, pri skavtih pa je dobil tudi prve neprofesionalne izkušnje. Se spomnite skavta Ivota v dveh kratkih filmčkih? Kako se je skavt Ivo pripravljal na poletni tabor in kako se je pripravljal na džunglo?

Poleg dveh kratkih filmčkov o skavtu Ivotu je prvo resno vlogo dobil v celovečercu in takrat zelo odmevnem filmu Čefurji raus. Film predstavi monotono življenje štirih mladih fužinskih mladeničev. Na platna je prišel leta 2013, istega leta pa je Jernej skupaj z dvema soigralcema zanj prejel Vesno za najboljšo stransko vlogo.

Kasneje je igral v filmu Drevo in zanj prav tako prejel Vesno, tokrat za najboljšo glavno moško vlogo.

Njegov zadnji film je mladinska pustolovščina z naslovom Rdeča raketa, ki je na velika platna prišel to pomlad.

Jerneju še enkrat čestitamo ob prejemu viktorja za najobetavnejšo medijsko osebo in se veselimo vseh njegovih naslednjih dosežkov.

Fotogalerija
5 slik
Jernej Kogovšek prejema viktorja za najobetavnejšo medijsko osebnost
Jernej Kogovšek
Jernej Kogovšek
Jernej Kogovšek
+2

Komentarji (3)

Za komentiranje se prosim prijavi.