Zažiga

8 Zažgi

Prenesi v

SKVOju Ptuj 1 se je načrtovalo

Renato Horvat-vertič 12.10.2006
Naš navdušeni SKVO, ki šteje 16 zagnanih voditeljev, je 6. 10. začel načrtovati. Udeležba je bila fizično skoraj 100%, manjkajoči pa je redno mislil na nas in nam dajal moči.
Igra z rutkami Igra z rutkami (Avtor: Tadej Pintar)
Naš navdušeni SKVO, ki šteje 16 zagnanih voditeljev, je 6. 10. začel načrtovati. Udeležba je bila fizično skoraj 100%, manjkajoči pa je redno mislil na nas in nam dajal moči. Skavtske možgančke smo napenjali v frančiškanskem vikendu nad Mariborom, kjer se je botra jesen med goricami že začela poigravati z barvami.

Na začetku smo v goste povabili izkušeno načrtovalko in odlično skavtsko voditeljico Sandro iz stega Maribor 1, ki nam je osvežila ali pa tudi razsvetlila znanje o načrtovanju. Tako smo v soboto in nedeljo s polno paro načrtovali, se sončili med pavzami, in kot vedno dobro jedli.

V nedeljo, 8. 10. v popoldanskih urah, smo pod našim načrtovalnim vikendom potegnili črto s končnim rezultatom – načrtom za letošnje skavtsko leto, v katerem so sledovi vsakega SKVO-jevca stega Ptuj 1. V duhu »s teboj zmorem več« smo tako obrnili novo stran za naš steg Sončna pesem, Ptuj 1.


Tadej, Nina, Renato, Anja, br. Matej, Anja, Uroš, Petra, Matjaž, Barbara, br. Milan, Marija, Metod, Veronika, Filip, Mirjam.
Fotogalerija
7 slik
Igra z rutkami
Načrtovanje po vejah (VV)
Pogledat nas je prisla tudi muca
Slike iz SKVO vikenda
+4

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.