Zažiga

11 Zažgi

Prenesi v

SKVO Cerknica 1 je na harda :)

Katarina Mulec, Cerknica 1 18.01.2009
Arhiv Cerknice 1 je pametno izkoristil čas in se šel sankat... A to ni bilo navadno sankanje :)
Arhiv na Slivnici Arhiv na Slivnici (Avtor: Toni Cvetko)
Bil je petek, 9.1.2009 in v zraku je bila nenavadna energija. Ja, spet smo se dobili na kupu, kdo drug kot SKVO Cerknica 1 (interno znan tudi kot Arhiv). Tudi tokrat smo se sladkali s čokolado in reševali probleme, nabirali ideje... Ko je delovne motivacije zmanjkalo in smo naredili vse, kar je bilo za narediti smo vprašali stegovodjo, kam vendar se gremo sankat? Bila je namreč skoraj polna luna, zunaj -12°C, jasno vreme... odločni pogoji, le lokacija neznana.

Ko smo se preoblekli nas je šokirala izjava: "Gremo na Slivnico!" Kaaaj? (ura je bila 11.30 zvečer) OK, no, pa pejmo.
Pol urce kasneje nam niti približno ni bilo žal. Sankali smo se na vrhu naše čarovniške gore, Slivnice, in očitno se čarovnicam nismo zamerili, kajti pričarale so nam prelep razgled, čudovito vreme...

Videli smo vse: Karavanke, Julijske Alpe, Snežnik, videli smo sij, ki ga oddaja naša prestolnica, Cerkniško polje, vasi ob jezeru... Nepozabno! Prava ura geografije. Seveda nismo prišli na Slivnico samo gledat "okoliških" hribov, glavni namen je ostal isti: gremo se sankat! "Šlaufi" so bili pripravljeni, mi tudi... in akcija!

Bilo je zabavno, večjih poškodb razen opraskanega ušesa ene od voditeljic (kriva je bila leska :) in nekaj snega za hlačami ni bilo in tistim, ki so se iz različnih razlogov vzdržali "zmrzovanja" sredi noči na Slivnici je lahko globoko žal.

Čakamo naslednjo skoraj polno luno in razlglašamo sankanje na Slivnici sredi noči za uraden šport SKVOja Arhiv iz Cerknice 1.
Fotogalerija
5 slik
Arhiv na Slivnici
Arhiv na Slivnici
Arhiv na Slivnici
Arhiv na Slivnici
+2

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.