Zažiga

10 Zažgi

Prenesi v

S.S.S.E. 72 ur = otroško igrišče (VIDEO)

2
Prisrčna želva, S.S.S.E. (Postojna 1) 03.11.2012
Tako, končano je! Vzelo nam je manj kot 72 ur , da smo kočanskim otrokom in njihovim staršem narisali nasmeške na obraze.
(Avtor: S.S.S.E)

In vzelo nam je malo manj kot 72 ur, da smo kočanskim otrokom in njihovim staršem narisali nasmeške na obraze.
Malo premraženi, ker nam je zadnjo noč zopet ugasnil ogenj, pa vendar v velikem pričakovanju, smo se zbudili v deževen zadnji oktobrski dan, pa tudi zadnji dan akcije 72 ur brez kompromisa. Čakalo nas je še kar nekaj dela, zato smo hitro pozajtrkovali, nato pa se pognali v nove delovne zmage. Napeli in privezali smo vse vrvi, zvrtali še nekaj lukenj in pribili nekaj žebljev, zbrusili ostre robove desk in pograbili listje. Do treh popoldne nam je tako uspelo končati vse, kar smo si zadali in še več, kot smo sami pričakovali. Pred otvoritvijo smo igrišče polepšali še z baloni, nekaj minut kasneje pa je vendarle napočil čas, da po skavtsko simbolično prežagamo pregrado in tako odpremo novo otroško igrišče.
Ponosni smo nase in zadovoljni, da nam je uspelo nekaj, za kar smo na začetku mislili, da je nemogoče. Upamo, da bo igrišče otrokom dobro in dolgo služilo, kajti ni ga lepšega občutka kot je ta, da otrokom uresničiš njihove sanje.

Za več informacij o projektu 72ur  - http://72ur.si

Občina Postojna finančno podpira postojnski steg.

Fotogalerija
5 slik
+2

Komentarji (2)

Za komentiranje se prosim prijavi.